Lovitură DURĂ pentru HOTELURILE din Moneasa: Au fost ÎNJUMĂTĂŢITE biletele de tratament

Lovitură DURĂ pentru HOTELURILE din Moneasa: Au fost ÎNJUMĂTĂŢITE biletele de tratament

PSD dă o lovitură de grație stațiunii Moneasa, anunţă Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Potrivit acesteia, în condițiile în care staţiunea trăia aproape exclusiv din biletele de tratament pentru pensionari, finanțate prin Casa de Pensii, anul acesta Guvernul a tăiat 45% din totalul biletelor alocate stațiunii Moneasa.

„Parlamentarii PSD de Arad, care susțineau că se implică în dezvoltarea stațiunii, nu au mișcat în realitate niciun deget pentru a împiedica acest dezastru și au abandonat Moneasa. Față de 2090 de bilete în anul 2017, Guvernul a alocat anul acesta doar 1300 de bilete de tratament pentru Moneasa”, se arată într-un comunicat de presă al reprezentantei PNL.

„Spre deosebire de Guvernul PSD, care a tăiat finanțarea stațiunii, Consiliul Județean oferă un important sprijin pentru comuna Moneasa, pentru că virează în fiecare an sume consistente pentru evenimente și dezvoltarea taberei școlare. Numărul elevilor din tabără ajunge să depășească numărul persoanelor care se cazează în hoteluri, pentru că PSD și-a bătut joc de Moneasa! Înjumătățirea biletelor de tratament înseamnă că Moneasa va fi pustie anul acesta, iar declarațiile parlamentarilor PSD se dovedesc fumigene pentru mascarea dezinteresului lor și al Guvernului pe care îl girează”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Aceasta mai arată că administrația locală din Moneasa a ratat în anul 2017 finanțări de milioane de euro din fonduri europene, pentru că nu a depus documentația necesară. „Acum, această lovitură dată de PSD înseamnă pentru unii agenți economici condamnarea la moarte, iar pentru administrația locală venituri mult mai mici față de anul trecut”, a mai spus Claudia Boghicevici.

  1. MONEASA ar trebui sa reprezinte un reper pentru turism si tratamente, pentru intreaga” REGIUNE VEST.”

    Raspunde
  2. Moneasa este situata in regiunea de vest care nu inseamna nimic pentru cei din Bucuresti. Ei finanteaza doar partea lor .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.