LOVITURĂ DURĂ pentru românii care trăiesc în Germania. Decizia ar putea crea un precedent PERICULOS

LOVITURĂ DURĂ pentru românii care trăiesc în Germania. Decizia ar putea crea un precedent PERICULOS

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a luat o decizie care cântăreşte mult pentru imigranţi, putând influenţa viaţa tuturor românilor care locuiesc în Germania, dar nu numai. Asta după ce o tânără din România, care a aplicat pentru ajutor social şi i-a fost refuzat, a dat statul german în judecată şi a pierdut, pe motiv că ea nu îşi caută în mod activ un loc de muncă în Germania.

Femeia în vârstă de 25 de ani s-a mutat din România în Germania împreună cu fiul său de 5 ani, cu speranța unei vieți mai bune.

Elisabeta Dano a plecat din România și s-a stabilit în Leipzig, unde a aplicat pentru a primi ajutor social de la statul german. Autorităţile i-au respins cererea, iar românca a dat statul german în judecată la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, care a decis însă că românca nu are dreptul de a primi ajutor de şomaj.

Cei care sperau până acum să poată primi bani de la statul german doar pentru că au statutul de cetăţean al Uniunii Europene vor fi nevoiţi să îşi reevalueze situaţia.

Decizia judecătorilor a creat un precedent periculos de care toate statele din vestul Europei se pot folosi. Guvernul britanic a înăsprit deja normele, astfel că imigranții din UE trebuie să aștepte trei luni de la sosirea în Marea Britanie pentru a putea pretinde alocații pentru copii.

Foto: telegraph.co.uk

  1. RASUL LUMII ! ROMANUL NUMAI DUPA POMANA,LA FEL SI CIORILE RASPANDITE PESTE TOT CARE NU AU MUNCIT CINSTIT O ZI IN VIATA LOR.

    Raspunde
  2. Sau invatat numai cu pomana,la munca cu ei

    Raspunde
  3. Ne. Faceti de rusine

    Raspunde
  4. Sa va FIE rusine nenorocitilor

    Raspunde
  5. Deja ati descriminat imediat nestiind daca e cioara sau nu ..de unde stiti ca nu e romaanca …asa e romana decat saisi recunoasca defectele si greselile m-ai bine arunca vina pe tigani …pana la urma nu fura si nu cere tiganii m-ai mult ca romanii ..si uite si ne-a stricat tara noastra romanii ca ei o conduc in parlamentul Romaniei sunt doar romani cei care fura cu sacu si a distrus tot …tiganii au fost intodeauna coada si rusinea romaniei din vina celor care i discrimineaza si nu le acorda sanse egale in societate ….asa ca bucurati-va ca ati avut o sansa mai buna de la viatza ..

    Raspunde
    • romanii nu fac asa ceva …cand eram in germania la primarie pentru ajutor social erau numai tigani cu puradei de nu mai aveai loc de ei …lasati romanii in pace …prea putini sunt care merg la pomana ….eu personal cand nu am mai avut de lucru mi s-a impus sa iau social …am refuzat am predat casa si am venit in romania

      Raspunde
    • ma pulica fara frica…daca tot scrii in numele meu , macar scrie corect . Ten pana mea de cioacker palmas de duminica

      Raspunde
    • I-ai tu pe toti la tine acasa,ti-i facem cadou pe toti…Au incercat altii sa-i civilizeze acum vre-o 800 de ani…poate reusesti tu…p.s-te bate rau limba romana 🙂

      Raspunde
    • Tara voastra? Care tara voastra de knd au ciorile tara?

      Raspunde
  6. Ne fac de rusine toti. Vor pomana

    Raspunde
  7. Peste tot cînd spui roman ți se spune”țigoine”

    Raspunde
  8. DACA GASITI CAREVA, O TARA , CARE POATE DA BANI
    fara sa fii cotizat candva, si fara sa muncesti,anuntati-ma si pe mine, ma mut acolo !!Ce porcarie, sa dea un stat in judecata, pentru ca nu sustine lenea ??!!
    Cu asa o picipoanaca, se mai gasesc oameni de au mila ??!!Asta face de rusine Romanii harnici, care-si castiga o existanta prin munca cinstita!!

    Raspunde
  9. cica romanii nu fac asa ceva…veniti in anglia sa vedeti curvele noastre de 18,20 de ani din romania cu cate 2 copii de gat si care fac coada la primarie…incercati sa luati una la munca pe minimum pe economie sa vedeti daca accepta…precedent periculos? nerusinatii naibii? eu platesc taxe ca sa cresc plozii curvelor?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.