Lucian Riviş Tipei (PNL): Locurile de joacă din Arad, PRIORITATEA acestei toamne

Lucian Riviş Tipei (PNL): Locurile de joacă din Arad, PRIORITATEA acestei toamne

Aradul este deficitar în privinţa locurile de joacă pentru copii, iar pentru puţinele care sunt, nu există un regulament de funcţionare actualizat.

Este motivul pentru care, consilierul local Lucian Riviş Tipei intenţionează să înainteze spre adoptare un nou regulament de funcţionare a locurilor de joacă (cel existent datând din anul 2008).

„Una dintre bucuriile oamenilor este aceea de a fi părinte. Părinte sau bunic. Fericirea noastră, eu fiind tatăl lui Ayan (FOTO), este de a ne vedea copiii sănătoşi şi fericiţi. Printre locurile preferate ale fiului meu sunt parcurile şi locurile de joacă. Fiind şi consilier local, având girul cetăţenilor şi consultându-mă cu Poliţia Locală despre  problemele de ordine publică ivite la  locurile de joacă,  îmi propun ca în perioada imediat următoare să înaintez spre adoptare un nou regulament al locurilor de joacă”, precizează într-un comunicat de presă Lucian Riviş Tipei.

11878963_1015082345190841_4483356689996030416_o

Noul regulament ar urma să prevadă ca locurile de joacă pentru copii să fie închise pe timpul nopţii, astfel încât acestea să poată fi ferite de eventualele distrugeri. Consilierul local propune ca locurile de joacă din municipiu să funcţioneze pe baza unui program strict: în perioada de iarnă între orele 09.00 – 20.00, iar în perioadele de primavară şi toamnă între orele 08.00- 22.00.

„Împreună cu Ayan simt că pot să atrag alături de mine arădeni convinşi c㠃„nu eşti OM dacă nu plantezi un POM”. Este unul dintre crezurile mele. Urmează perioada în care vom trece la plantat de pomi în preajma locurilor de joacă şi în incinta acestora. Va fi o toamnă frumoasă!”, promite consilierul local.

 

  1. Luci…..te rugam nu ne mai chinui cu aparițiile tale în presa…..ești penibil, jalnic și chiar te faci de rușine !!! Demnitatea ta este la piciorul broastei …. mai ții minte ce făceai prin București ?

    Raspunde
  2. După ce ți-ai bătut nevasta mai ai tupeu sa spui ca esi Tata să-ți fie Rușine ori cu ești sluga lui Falca si A Geaninei Pistru

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.