Lucian Riviș-Tipei: „PSD aduce în Consiliul Local proastele obiceiuri ale doljeanului Fifor”

Lucian Riviș-Tipei: „PSD aduce în Consiliul Local proastele obiceiuri ale doljeanului Fifor”

Consilierul municipal PNL Arad, Lucian Riviș-Tipei, a vorbit marți, în cadrul unei conferințe de presă avute la sediul partidului, despre comportamentul consilierilor municipali PSD în timpul ședințelor de CLM, considerând că prin felul lor de a fi și de a se exprima, odată cu venirea la Arad a exportatului doljean Mihai Fifor, se duce în derizoriu importanța ședințelor de consiliu.

„Cu toții am fost, ieri, martorii unei tentative de a duce în derizoriu o ședință de Consiliu Local Municipal, ședință în cadrul căreia au fost dezbătute și votate proiecte importante pentru Arad și pentru arădeni, proiecte precum Regenerarea Urbană, investiții în reparații capitale la Podul Decebal sau construcția unui acoperiș la patinoarul din Arad. Am văzut ieri, în această ședință de CLM un comportament pe care îl mai vedeam pe vremea când eram deputat în Parlamentul României. La fel ca și acum, și atunci cei din PSD, din lipsă de proiecte și argumente, încercau să ducă în derizoriu orice ședință importantă. Ori de câte ori se discuta despre proiecte ca Bugetul de Stat, Legea Pensiilor sau Legea Salarizării, proiecte importante de altfel, cei din PSD recurgeau la diferite tertipuri de a boicota ședințele”, declară Lucian Riviș-Tipei.

„Aceștia sustrăgeau microfoanele din sală sau chiar de la președintele Camerei, blocau sistemul de vot sau chiar tăiau firele unor microfoane. Același comportament l-au adoptat, se pare, și tinerii consilieri PSD, odată cu venirea la Arad a exportatului doljean Mihai Fifor. În numele meu, al grupului consilierilor PNL-UDMR și al primarului Gheorghe Falcă, îmi cer scuze față de cetățenii și față de reprezentanții mass-media care au asistat ieri la această ședință. Îmi cer scuze pentru modul în care consilierii PSD înțeleg să se comporte în cadrul unor astfel de ședințe. Astfel de manifestări nu își au locul în instituții de o asemenea importanță. Sunt sigur că în această după-masă, sau poate mâine, voi fi atacat de către cei din PSD, probabil recurgând la atacuri la persoană, dar nu am nici un fel de problemă cu aceste atacuri, cu care de altfel sunt obișnuit deja”, spune Lucian Riviș-Tipei.

 

  1. Mai Lucian de ce nu esti tu cuminte?Iar incepi cu traiasca!?

    Raspunde
  2. lingau nenorocit

    Raspunde
  3. la rio cine duce steagul; ala de la sadova

    Raspunde
  4. bah panarama si sluga obedineta care esti, ai inceput sa faci valuri? Ce naiba ai facut cand gunoaiele din PDL au taiat pensiile si salariile? Din pacate aradenii sunt prea prosti si s-au procopsit din nou voi….

    Raspunde
  5. Acum ca „domnii” de la PSD si-au dat arama pe fata, nu ne ramane decat sa-i injuram pana o sa se care inapoi in cocinile lor Caprar cu Fifor in frunte!

    Raspunde
  6. Asa este.Nu sunt grozavi deloc nici astia de la psd dar vai steaua noastra de aradeni daca a ajuns asta sa ne dea lectii de conduita morala sau de orice natura.

    Raspunde
  7. Asta e Tipei ala de si-a batut si terorizat nevasta , faina imagine isi face PNL-ul cu el , da am inteles ca e sustinut de Big-mama Geanina ….se pare ca restul slugilor falchiste nu mai conteaza , de urmarit !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.