Lucrările de reabilitare a drumului Arad – Felnac ar putea fi demarate la jumătatea acestui an

Lucrările de reabilitare a drumului Arad – Felnac ar putea fi demarate la jumătatea acestui an

Consilierii judeţeni au fost convocaţi, luni, la o şedinţă extraordinară pentru a vota aprobarea cofinanţării lucrărilor de reabilitare a drumului Arad – Felnac. Pe ordinea de zi a şedinţei extrordinare, pe lângă proiectul de hotărâre privind aprobarea cofinanţării de către Consiliul Judeţean Arad (CJA) a obiectivului de investiţii „Reabilitare DJ 682 Arad-Felnac-Limită Judeţ Timiş km 100+080-117+080” a fost introdus suplimentar şi proiectul de hotărâre privind modificarea statului de funcţii pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Arad.

„Principalul punct al ordinei de zi a vizat reglarea unor parametri tehnico-economici în cadrul proiectului de modernizare a drumului Arad – Felnac şi anume cofinanţarea cu încă 20.000 de lei a proiectului de către Consiliul Judeţean Arad, mai precis partea de reactualizare a studiului de fezabilitate”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

În ceea ce priveşte data la care ar putea începe lucrările la drumul Arad – Felnac, preşedintele CJA a precizat: „Din momentul în care contractul de finanţare ajunge la Consiliul Judeţean este obligatoriu ca în acest an să se realizeze lucrări de anvergură pe acest drum. Sigur există această mică suspiciune legată de timpul în care vor fi finalizate procedurile de achiziţie, ţinând cont de moda românească de a contesta orice achiziţie de către cei care nu sunt declaraţi câştigători. Totuşi, ne exprimăm speranţa că lucrurile vor merge foarte rapid şi o să reuşim să facem această achiziţie în termen, repret după ce avem acest contract de finanţare astfel încât jumătatea anului să ne prindă în lucru cu acest drum”.

  1. vise…………..!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.