Lucrările la noul stadion sunt în grafic. CÂND se va putea disputa PRIMUL MECI OFICIAL

Lucrările la noul stadion sunt în grafic. CÂND se va putea disputa PRIMUL MECI OFICIAL

Călin Bibarț, viceprimarul Municipiului Arad, a verificat stadiul lucrărilor la noul stadion municipal „Francisc Neuman”.

Prima oprire a fost în baza de producție a elementelor prefabricate, unde se lucrează la gradenele pentru tribune și peluze. „Constructorul susține că 80% din prefabricatele pentru gradene sunt finalizate și se pregătesc cofrajele pentru grinzile de la tribuna I”, precizează reprezentanții Primăriei Municipiului Arad.

La vizita pe șantierul stadionului, reprezentanții firmei de construcții au prezentat lucrările efectuate până în prezent: cele două peluze și tribuna a doua sunt ridicate, gradenele mari sunt montate, grinzile intermediare sunt turnate, urmează montarea gradenelor mici, cofrarea și turnarea grinzilor superioare. La tribuna I se lucrează la infrastructură. Viceprimarul Aradului a apreciat că șantierul este în grafic și a spus că, în aceste condiții, stadionul ar putea fi parțial pregătit să găzduiască partide oficiale încă de la începerea sezonului 2017/2018, dacă FRF ar accepta să-și dea acordul.

Lucrările de construire a noului stadion costă municipalitatea 32.733.275 de lei, cu TVA.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.