Ludovic Orban şi candidatul PNL Arad la alegerile europarlamentare, în mijlocul cetăţenilor (GALERIE FOTO)

Ludovic Orban şi candidatul PNL Arad la alegerile europarlamentare, în mijlocul cetăţenilor (GALERIE FOTO)

O delegaţie a PNL a vizitat, sâmbătă, pieţele din Pâncota şi Hălmagiu. Aceasta a fost formată din deputatul Ludovic Orban, senatorul Ioan Cristina, secretarul coordonator George Demian, candidat la alegerile europarlamentare, mai mulţi primari liberali şi reprezentanţi ai TNL.

„Am dorit, prin această deplasare la Pâncota şi Hălmagiu, să aflăm părerea cetăţenilor despre ultimele evenimente care au avut loc pe scena politică din România. Am dorit să vedem care sunt nemulţumirile, dar mai ales aşteptările oamenilor în ceea ce ne priveşte pe noi, liberalii. Şi mă bucur că am fost bine primiţi de cetăţeni”, a declarat George Demian, candidat al PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.

  1. NEVAZUT,NECUNOSCUT...... 6 aprilie, 2014, 3:30 pm

    Vai de capul tau orbane orbetzule,cu ce catindat vii…..ca n-au auzit ardelenii de el niciodata! Pai mi bine „catindai” tu,ca oricum erai mai cunoscut……Rusine sa-ti fie cristina,in tot judetul nu ati gasit un om de valoare in locul demianului?! Putzitzi de la o posta a amatorism si incompetenta…..

    Raspunde
  2. Poate ajungeti la 10% in arad, eu oricum nu va mai votez.

    Raspunde
  3. Orban..de profesie vanzator de Tariceni Crini si pe oricine, un vantura-tara care si-a pus in cap ca negresit trebuie sa fie presedintele PNL, nici o sansa bibicule .Cat despre Demian asta, doamne fereste , zici ca e un limbric in erectie, umed si balos…..si voi liberalii vreti voturi ? cu un asemenea candidat , maxim 8%.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.