Lui Falcă i se reaminteşte de o PROMISIUNE făcută în 2004, dar NEONORATĂ nici până în ziua de azi!

Lui Falcă i se reaminteşte de o PROMISIUNE făcută în 2004, dar NEONORATĂ nici până în ziua de azi!

Lui Gheorghe Falcă i se reaminteşte că în 2004 a promis că va elimina tarifele de intrare la Ştrandul Neptun, lucru care însă nu s-a întâmplat până acum, deşi ne aflăm în 2015.

Reprezentanții Partidului România Unită au anunţat că vor participa la dezbaterea publică iniţiată de Primăria Arad privind modificarea tarifelor în zonele de agrement Ștrand Neptun și Patinoarul Arad.

Astfel, în ședința Biroului Executiv Județean Arad al PRU au fost stabilite propunerile care urmează a fi susținute la dezbatere, şi anume:

„1. Susținerea eliminării totale a tarifelor de intrare la Ștrandul Neptun, pentru toate categoriile de vârstă și la orice oră. Aceasta a fost promisiunea actualului primar, Gh. Falcă, în anul 2004. Dorim să îl ajutăm să își țină această promisiune măcar acum, în ultimul an al ultimului său mandat.

2. Dacă prima propunere nu este acceptată vom susține eliminarea totală a taxelor pentru zona comercială, inclusiv a tarifului de parcare. Considerăm că acest lucru ar ajuta la revigorarea Ștrandului, la crearea de locuri de muncă, ajutând investitorii din această zonă de agrement să ofere posibilități de relaxare tineretului într-un mediu curat, sigur şi controlat. Există și alte propuneri ale noastre şi, în cadrul dezbaterii, vor fi ridicate mai multe probleme pe acest subiect – al zonelor de agrement”.

  1. lasati-l pe Falka doar stiti si voi ca si minciuna-i vorba

    Raspunde
  2. ma si mir ca nu are nasul deja cat Pinocchio :)))

    Raspunde
  3. Asta e de acum 11 ania uitat e de mult,si el daca mai are 1 an de mandat cu siguranta nu o sa isi aminteascamai are nevoie de banuti pe când se retrage in America,deci anul asta nici sa nu visati la intrare gratuita pe strand.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.