„Macelleria di Francesca e Federico”, sau de unde cumpărăm cea mai bună carne de vită din oraş

„Macelleria di Francesca e Federico”, sau de unde cumpărăm cea mai bună carne de vită din oraş

Cei care doresc să-şi surprindă musafirii sau, de ce nu, familia cu o masă copioasă de Paşti, trebuie să aibă în vedere „Macelleria di Francesca e Federico”, care oferă cea mai bună carne de vită din oraş. Şi chiar şi din vestul ţării, pentru că magazinele din Arad în care se vinde carne maturată de vită, de o calitate excepţională, au clienţi şi din Oradea sau Timişoara.

„Știm că nu vrei ca pregătirea mesei să dureze o eternitate, dar în același timp nu vrei să renunți la carne. Datorită procedeelor de maturare, obținem o carne fragedă cu timp de gătire redus. Rezultatul: o masă copioasă în timp record”, ne asigură reprezentanţii magazinelor.

Care magazine au în spate o fermă, în judeţul nostru, unde sunt crescute vite special pentru carne, din rasele Limousine, Belgian Blue sau Charolais.

Proprietarii exportă carne de vită în mai multe ţări europene şi, din 2017, au hotărât să intre şi pe piaţa arădeană.

Carnea de vită care i-a cucerit pe toţi cei care au trecut pragul magazinelor „Macelleria di Francesca e Federico” poate fi cumpărată din două locaţii în Arad:

– Strada Avrig nr. 37-39;

– Spl. Gheorghe Magheru Bl.331 (Micălaca 300).

Tel: 0729 883 194

Email: office@macelleria.ro.

  1. Ce macelarie e asta? Acolo unde 1 kg de atricot cu os de vita face 80 de lei? Cine cumpara asa scump?

    Raspunde
  2. o fi dar ti se topeste in gura! 😉

    Raspunde
  3. in romania se poate ca ziarul care trebuie sa fie neutral, sa faca reclama directa unui magazin. de tot rasul, chiar asa ati ajuns? eu prefer sa cumpar carne de la un magazin regional cu nume romanesc!!!
    sper ca „cineva sa traga cocluzii” pt faptul ca ziarul acesta face reclama directa unui magazin si nu respecta pricipiul de neutralitate a presei care este obligata sa aiba.

    Raspunde
  4. daca o fi cea mai buna carne , nu stiu
    dar ca este cea mai scumpa sunt sigur !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.