Ce a făcut-o pe Mădălina Ghenea să se REFUGIEZE într-o mănăstire din România?!

Ce a făcut-o pe Mădălina Ghenea să se REFUGIEZE într-o mănăstire din România?!

Modelul Mădălina Ghenea a mărturisit recent că în ultima perioadă a trecut prin multe momente dificile şi că din această cauză a mers la o mănăstire din România pentru a-şi regăsi liniştea.

„Am trecut aproape prin toate dramele posibile în ultima perioadă şi am ajuns chiar să cred că viaţa mea nu mai are sens, m-am închis în mine şi am refuzat familie şi prieteni şi iubit şi tot, până m-am refugiat într-o mănăstire din România unde mi-am găsit liniştea, răspuns la toate întrebările şi am regăsit un sens. Am ieşit mai puternică. Ştiu câți oameni se luptă cu aceste probleme şi vreau să le spun să nu îşi piardă niciodată speranţa şi încrederea în Dumnezeu”, a declarat Mădălina Ghenea, într-un interviu acordat revistei Viva.

Modelul a menţionat că oamenii s-au obişnuit cu imaginea sa de femeie dură, pentru că ei i-a fost teamă să îşi deschisă sufletul în faţa publicului.

„Nu vreau să mă mai feresc, vreau să mă eliberez de această povară. Mi-a fost teamă să mă deschid publicului, dar am obosit să pozez într-un tanc şi am realizat că nu rezolv nimic dacă tac, ca măcar să înveţe alţii câte ceva din experienţa mea”, a adăugat actrița.

Mădălina a dezvăluit că în septembrie 2013 a avut nişte probleme de sănătate şi că de aceea a dispărut din atenţia presei.

 

Foto: madalinagheneaofficial.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.