Mai lăsaţi-ne în pace!

În 2012 și 2014 românii au votat. Masiv împotriva unor clanuri de derbedei pripășiți într-un partid politic. În vara lui 2012 au făcut-o cu o asemenea scârbă, din care s-au adăpat liderii americani ce s-au băgat în ședință. De urgență. Au trimis niște neica-nimeni să ne spună că am furat câteva milioane de voturi încercând să se convingă pe ei mai degrabă decât pe noi, că Băsescu nu e chiar așa de lovit cum arătau cifrele. Pentru asta și pentru ceea că încă își mai bagă coada prin autodeterminarea noastră, eu le spun: americanilor, luați laba de pe România!

De aici ar trebui să înțeleagă faptul că nu toți suntem proști și deci nu înghițim pe nemestecate gogoși umflate. În 2014 românii au votat și au ales un Parlament. Acesta adat un Guvern iar nizaniul de Hanți, apărut ca un meteorit din stepele fostului URSS, ne-a spus că el vrea altceva decât românii. Nu băiete, noi am votat cum scrie la Constituție așa că dacă există o majoritate în susținerea Guvernului ia-ți denaiștii şi mută-te în Columbia britanică să-ți vezi copiii, de-acuma măricei. Noi nu avem nici o vină dacă o jumătate din USL s-a pus capră pentru a face respirație unui partid greu încercat prin ale furtului de țară. I-au luat aproape, și acum cred că sunt îndreptățiți să conducă din nou România pentru că în urmă cu o viață Ponta a scuipat un milițian. Asta a dus la deschiderea de dosare de învinuit cu dare în judecată și, deci, inapt de a conduce un Guvern din UE. Cică e unicul. Iar ei, săracii, cu dosarele neîncepute stau ca sfinții de pe pereți, gata să se apuce de ceea ce știu ei mai bine. Să se împrumute la FMI-ul care a luat-o peste bot de la Ponta și să înceapă să arunce cu banii în proiectele lor stufoase și de nefolosit. Și să o mai lungim o generație de derbedei cu diplomă puși pe prăduit împreună cu nestimabilii noștri prieteni.

În urmă cu cca 65-70 ani nici nu știau de România decât ca pe un punct de bombardare (Ploiești) iar acum și-au adus aminte că democrația lor își cam termină resursele și socotesc că e bine să nu stea departe de noi. Ba nu, duceți-vă și lăsați-ne cu ale noastre, că ne vom descurca cum am mai făcut-o, traversând comunismul fără voi.

Știm că îi vreți înapoi pe aceia care au îndatorat țara la băncile voastre, dar noi nu îi mai vrem. Acest lucru face din poporul nostru un experiment iar noi nu mai vrem asta. Și nici pe voi. Acum, din moment ce ați trimis omul cu vorbele să umple boroul gol, ne dați instrucțiuni cu justiția de parcă noi 2000 ani ne-am judecat pe maidane.

Știm că nu-l vreți pe Ponta și vă bagați nasul unde nu vă fierbe oala. Românii au și ei limitele lor. Ați comis-o cu Băsescu. No mercy. Nu ne întărâtați. Este un sfat.

Dacă ați avea ceva mintiuță ați ține cont de el.

  1. Americanii au trimis tot un Hans ca ambasador asa la misto?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.