„Mai mare rușinea!” Asta e autostrada A1! REVOLTA unei jurnaliste la întoarcerea în România

„Mai mare rușinea!” Asta e autostrada A1! REVOLTA unei jurnaliste la întoarcerea în România

Recent întoarsă din străinătate, Silvia Vrînceanu Nichita, coordonator regional la „România Curată” și redactor șef la „Ziarul de Vrancea”, s-a confruntat cu realitatea crudă oferită de autostrada A1 Nădlac – Timișoara – Lugoj. O realitate mizerabilă, nedemnă de o țară cu pretenții europene.

Revoltată, jurnalista și-a strigat nemulțumirea pe Facebook.

#MaiMareRusinea
Bine ați (re)venit în #Romania! Este inadmisibil ca pe autostrada A1 (Nadlac-Timișoara-Lugoj) să nu găsești un loc decent în care să alimentezi mașina, să cumperi o apă sau să mergi la o toaletă curată, unde să te poți spăla pe mâini și unde șoferii de tir să nu se holbeze la tine. Acele stații PECO mobile sunt un eșec înjurat zilnic de mii de șoferi iar toaletele ecologice o mizerie ordinară de care să tot fugi cu mâna la nas. Nu cred că vrea nimeni să iasă de pe autostradă ca să meargă până în centrul Aradului sau al Timișoarei doar pentru a găsi o stație de carburant decent utilată. Data viitoare vom face „plinul” în Ungaria! Asta dacă nu cumva se vor regândi spațiile de servicii gestionate de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. Altfel, rămâne valabil sfatul dat de Traian Băsescu investitorilor străini: „Dacă vrei să descoperi Romania, nu lua mașina, închiriază un elicopter””, a scris, pe bună dreptate, Sivia Vrînceanu Nichita pe Facebook.

Se aude, domnilor de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România?

  1. rusinos intradevar. parca ajungi in lumea a treia 🙁

    Raspunde
  2. oare unde ma ma-ta ai rastplatz mare la mai putin de 50 km (ca atata e nadlac – arad) in europa ? acolo sa te duci … da sa nu mai vii.

    Raspunde
  3. taste esti idiot sau prost? sau ambele? gatzii ma-tii de jigodie! mars tu la cotet, porcule!

    Raspunde
  4. Daca se mai ia in calcul faptul ca un km de autostrada din aceste tronsoane costa chiar si 24 mil.euro/km, ne dam seama ca suntem cu adevarat intro situatie jenata.

    Raspunde
  5. Aş dori să vă spuneţi părerea şi despre toaletele de pe autostrada ce ne duce la Germanica…fiţi sinceri !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.