Mai multe persoane PRINSE de polițiștii arădeni în timp ce conduceau sub influența alcoolului

Mai multe persoane PRINSE de polițiștii arădeni în timp ce conduceau sub influența alcoolului

Polițiștii arădeni au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni rutiere, fiind și sub influența alcoolului.

Astfel, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un bărbat de 61 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orșova, din municipiu, având valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuat, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspect săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Măgurele, din municipiu, un bărbat de 32 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,78 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracșiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și sub influența alcoolului.

Polițiștii orașului Chișineu Criș au depistat, pe raza localității Apateu, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,36 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deține permis de conducere, fiind și sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolui : un bărbat de 47 de ani, din Bocsig, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, având o alcoolemie de 0,77 mg./. alcool pur în aerul expirat, și un alt bărbat, de 37 de ani, din Arad, în timp ce conducea pe raza localității Vladimirescu un autoturism, având o alcoolemie de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor în doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.