Mai sunt doar câteva zile în care pot fi comunicate listele reprezentanţilor în BEJ

Mai sunt doar câteva zile în care pot fi comunicate listele reprezentanţilor în BEJ

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Arad anunţă partidele politice, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi alianţele politice sau electorale dintre acestea că mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a desemna persoanle care să le reprezinte în birou.
„Reprezentanţii partidelor politice, organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, alianţelor politice sau electorale dintre acestea care au membri în Parlamentul European şi care participă la alegerile din data de 25 mai 2014 că, potrivit programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2014, au obligaţia, ca până cel mai târziu în data de 9 mai, de a transmite numele şi prenumele reprezentanţilor care vor face parte din biroul electoral judeţean. Comunicările făcute după data de 9 mai nu vor mai fi luate în considerare”, se arată într-un comunicat de presă remis de BEJ Arad.
Până cel mai târziu în data de 13 mai, partidele politice, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, alianţele politice sau electorale dintre acestea care nu au membri în Parlamentul European şi care participă la alegeri au obligaţia de a transmite biroului electoral judeţean numele şi prenumele reprezentanţilor care vor face parte din biroul electoral județean. Comunicările făcute după data de 13 mai nu vor mai fi luate în considerare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.