Mai sunt doar câteva zile până la finala Miss Arad 2015 (FOTO)

Mai sunt doar câteva zile până la finala Miss Arad 2015 (FOTO)

Pregătirile pentru finala concursului judeţean de frumuseţe Miss Arad au intrat în linie dreaptă, concurente fiind pregătite zilele acestea în cantonamentul frumuseţii. Repetiţiile se desfăşoară în sala Ballroom Dance, fetele care nu locuiesc în Arad fiind cazate la Hotelul „Best Western”. Coregrafa concursului este Melinda Furdea.

Cele 16 finaliste care vor urca pe scenă sunt: Oana Bejan, Cosmina Andrieș, Oana Brie, Alexandra Damian, Giulia Groșan, Roxana Groza, Emanuela Ioan, Andra Pasc, Denisa Popovici, Florentina Poșta, Nicoleta Șușca, Tirșin Bianca, Romina Toader, Sandra Tomoiagă, Lorena Troi si Simona Trif (Miss Santana 2015).

Finala Miss Arad 2015 va avea loc în data de 24 iulie, la Teatrul de Stat „Ioan Slavici” din Arad, începând cu ora 20. Biletele pot fi achiziţionate începand cu ora 18,30, la preţul de 19 lei. Nu este necesară o rezervare prealabilă.

„Concursul Judeţean de Frumuseţe Miss Arad 2015” este organizat de Asociaţia Angels Organization, este sprijinit de Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad şi este un proiect cu scop caritabil.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.