„MĂICUȚĂ TĂMĂDUITOARE” dusă la secția de poliție după ce A ÎNȘELAT ONLINE mai multe persoane

„MĂICUȚĂ TĂMĂDUITOARE” dusă la secția de poliție după ce A ÎNȘELAT ONLINE mai multe persoane

Într-o lume lipsită de credință, tot mai mulți oameni caută cu disperare alinare, apelând, uneori la cine le iese în cale pentru a găsi rezolvarea la problemele lor.

Așa se face că în unele cazuri oamenii ajung să fie înșelați și să mai și plătească bani grei, fără ca problemele lor să dispară.

O falsă măicuță tămăduitoare, care a înșelat online mai multe persoane a fost ridicată de polițiști, joi, și dusă la secție pentru a fi audiată, după ce au apărut mai multe suspiciuni că femeia se prezenta pe Internet drept măicuță tămăduitoare și încasa bani pentru servicii pe care nu le făcea, de fapt. Sumele solicitate erau transmise prin mijloace electronice de plată, iar prejudiciul estimat până acum se ridică la 115.000 de lei. „Măicuţa tămăduitoare” acționa împreună cu concubinul ei şi alți doi complici.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au făcut trei percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de înşelăciuni, patru persoane fiind aduse la sediul Poliţiei cu mandat.

Din cercetări a reieşit că, prin anunţuri postate pe Internet, suspecţii ar fi determinat mai multe persoane din ţară şi din străinătate să depună diverse sume de bani în schimbul serviciilor aşa-zisei ”măicuţe tămăduitoare”.

Până în acest moment au fost găsite în acest caz trei victime, dintre care una din SUA, care ar fi virat în contul „măicuţei tămăduitoare” 27.000 de dolari.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.