Maratonul de Ciclism Montan de la Moneasa, la cea de-a treia ediţie

Maratonul de Ciclism Montan de la Moneasa, la cea de-a treia ediţie

Consiliul Judeţean Arad împreună cu Echipa Bike For All îi invită pe arădeni, în data de 28 iunie, la cel de-al treilea eveniment de ciclism montan organizat la Moneasa.

Originea ideii de a organiza un maraton de ciclism montan la Moneasa a pornit din necesitatea implementării acestui fel de evenimente pentru comunitatea tot mai mare de ciclişti amatori şi profesionişti din Arad, dar şi pentru comunitatea de ciclişti români în dezvoltare. Tot mai multe persoane aderă la ideea de viaţă sănătoasă prin intermediul mişcării şi a sportului de orice fel.

„Acest eveniment este conectat cu Strategia de Dezvoltare a Turismului în Judeţul Arad 2012 – 2016, strategie prin care ne dorim creşterea atractivităţii judeţului Arad ca destinaţie turistică pe direcţiile cu potenţial maxim de dezvoltare: turism sportiv şi de recreere, natural şi cultural”, a declarat Adrian Ţolea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Şi în acest an sunt aşteptaţi participanţi din ţară şi din străinătate, fiind organizate tot două trasee: traseul „Maraton” de 62 de kilometri  (cu start la ora 10) şi un traseu „Hobby” de 32 de kilometri (cu start la ora 11). „Cei de pe traseul «Maraton» vor înfrunta o diferenţă de nivel de 2550 de metri, iar cei de la «Hobby» una de 1100 de metri”, susţine organizatorul Föce Imre.

Detalii legate de înscriere sunt disponibile pe http://moneasamountainbike.ro/,  site oficial pe care puteţi găsi şi regulamentul celor două categorii.

  1. Pensionarii aflati la tratament vot fi extaziat de aceasta initiativa si risipa de bani din fonduri publice.

    Raspunde
  2. Na las ca bine o fi, se cheltuie cateva sute de milioane ca sa pedeleze aia pe acolo, si ce daca? Bani sa fie ca de prosti nu ducem lipsa. Eu tot nu inteleg totusi de ce se aloca bani publici pentru o statiune unde doar un hotel e de stat, restul sunt privati.

    Raspunde
  3. Așa e aveți dreptate, pentru concerte cu guta și salam aveți voi nevoie de bani publici nu pentru sport. Popor de retardati ce sunteți

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.