Marian Toader susţine că NU ESTE INCOMPATIBIL! Ce a transmis Agenţiei Naţionale de Integritate

Marian Toader susţine că NU ESTE INCOMPATIBIL! Ce a transmis Agenţiei Naţionale de Integritate

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, a primit o adresă din partea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) în care i se comunică faptul că au fost identificate „elemente în sensul existenţei unei incompatibilităţi”.

Potrivit adresei ANI, lui Marian Toader i se reproşează faptul că a fost titular, pe durata mandatului de primar, a intreprinderii invividuale Toader Marian „First”.

De cealaltă parte, primarul Marian Toader susţine că nu poate fi incompatibil în acest caz, deoarece întreprinderea individuală nu a avut activitate. Acesta a transmis un răspuns la ANI (vezi jos!).

„Sigur că este uşor acum, în parg de campanie electorală, să vii şi să spui orice despre oricune. Pot să vă spun că nu sunt incompatibil. Nu pot fi incompatibil cu ceva ce nu există. Intreprinderea individuală în cauză nu a avut niciodată activitate, nu a depus nici un bilanţ iar asta se poate verifica asta la Finanţe”, a declarat Marian Toader.

Primarul din Zăbrani a reproşat ANI şi faptul că, la un moment dat, a făcut verificări inclusiv în ceea ce-l priveşte pe bebeluşul său, Alexandru Toader, mort la două săptămâni de la naştere. Având în vedere actele de la dosar, din care rezultă că au fost efectuate cercetări inclusiv cu privire la persoana lui Toader Alexandru decedat la 2 săptămâni de la naştere, vă solicit să îmi comunicaţi de ce instituţia dumneavoastră a înţeles să menţioneze în dosar numele unui bebeluş mort în condiţii tragice, fapt de natură a avea un impact emoţional devastator asupra mea”, a precizat Marian Toader.

Vezi răspunsul transmis ANI

  1. cata nesimtire
    pai omul asta nici usturoi nu a mancat
    si nici gura nu ii pute .
    cine este ANI sa il declare incompatibil .

    Raspunde
  2. Chiar asa cine este ANI?? Este cumva aceeași instituție care în urmâ cu câteva luni verifica, în aceeași speță, averea unui copil mort!?

    Raspunde
  3. Dar S.C.Vest Oil.,are legatura cu acest primar.
    A pus administrator, un muncitor care munceste la el acasa. Administratorul nu are drept de semnatura in banca.
    Stiti cine semneaza OP?-Marian Toader.
    Sa verifice ANI acest lucru.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.