Marin Lupaş: „Gheorghe Falcă este direct responsabil pentru situaţia străzilor din Aradul Nou!”

Marin Lupaş: „Gheorghe Falcă este direct responsabil pentru situaţia străzilor din Aradul Nou!”

Reprezentanţii PSD Arad îl acuză pe primarul Gheorghe Falcă că i-ar fi „dezinformat grosolan” pe cetăţenii din Aradul Nou, care sunt nemulţumiţi de starea drumurilor din cartier.

„Primarul Falcă a încercat să se scuze şi a spus foarte multe lucruri neadevărate. Să nu uităm că a avut 10 ani la dispoziţie pentru a reabilita aceste drumuri. Din aceşti 10 ani, 8 ani au fost guverne PDL, despre care a spus că i-au sprijinit toate proiectele. Putea în aceşti ani să repare străzile de 10 ori! În al doilea rând, Primăria are la dispoziţie un fond de reparaţii şi întreţinere străzi. Chiar dacă nu s-au introdus utilităţile, drumurile trebuiau întreţinute într-o stare în care să fie circulabile, ceea ce primarul Falcă nu a făcut decât după protestul cetăţenilor. În ceea ce priveşte PNDI promovat de Elena Udrea, programul nu a avut finanţare asigurată niciodată, au fost contracte semnate fără bani alocaţi”, a declarat Marin Lupaş (foto), consilier municipal al PSD Arad.

„Mai mult, primul ministru Mihai Răzvan Ungureanu, pe care Gheorghe Falcă l-a recomandat arădenilor, a blocat definitiv acest proiect în 2012, la presiunea FMI. De altfel, drumurile au fost preluate din nou de administraţia locală încă de anul trecut, prin hotărârea Consiliului Local Municipal Arad. Guvernul Ponta a demarat un alt proiect, PNDL, prin care au venit foarte mulţi bani în judeţul Arad. Din păcate, Primăria Arad a întocmit greşit documentaţia pentru acest proiect, pentru că a inclus în solicitare în mod eronat trotuarele, neeligibile în proiect. Această observaţie i-au făcut-o, din câte ştim, şi colegi din interiorul PDL. Nu exclud varianta unei greşeli intenţionate, pentru a avea motive să atace Guvernul Ponta în campania electorală. În concluzie, Gheorghe Falcă este direct responsabil pentru situaţia străzilor din Aradul Nou, iar cetăţenii i-au reproşat acest lucru în mod justificat. Dacă nu ştie sau nu vrea să îşi îndeplinească atribuţiile de primar sau dacă este prea ocupat cu campania electorală şi propaganda politică, Gheorghe Falcă ar face mai bine să se retragă şi să lase pe altcineva în locul său!”, a mai precizat Marin Lupaş.

  1. MINCIUNILE Lupa-lacheului 1 octombrie, 2014, 2:56 pm

    Bai lupalacheus,si voi de ce sunteti responsabili ?! Acum 10 ani cand erati la putere,NU ATI FACUT NIMICA pentru aradeni…..basca acum de cand sunteti la guvernare,v-ati batut in continuare joc de aradeni,Falca a explicat-o clar in intalnirea cu cetatenii din colonia Aradului ! Tu cu ai tai si dimpreuna cu pontacu mai bine v-ati arunca in Mures !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.