Marin-Marius Florea a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF

Marin-Marius Florea a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF

Marin-Marius Florea a fost numit în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, în urma deciziei prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial nr 282, din 22 martie 2017.

Florea Marin-Marius a avut atribuții de coordonare a activităților de combatere a evaziunii și fraudei fiscale, în funcţii precum cea de Director general adjunct/Șef serviciu în cadrul Activității de inspecție fiscală de la DGRFP București (2015 – 2017) și respectiv Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili (în 2014). În anul 2013, a ocupat funcția de Șef administrație adjunct la DGRFP București, activitatea de inspecție fiscală, iar în perioada 1998-2003 a fost inspector, la Direcția Generală de Control Fiscal din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Florea Marin-Marius este licențiat în științe economice, specializarea Finante, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice – București.

De asemenea, deține un Master în Investigarea Fraudelor, urmat la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Drept.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.