Marius Sulincean: Cei care pierd sunt arădenii, care au rămas şi fără aparat RMN

Marius Sulincean: Cei care pierd sunt arădenii, care au rămas şi fără aparat RMN

„Am votat pentru oameni care au făcut fapte”, afirma plin de patetism Gheorghe Falcă în vară, ca o recapitulare probabil a sumei nereuşitelor în plan administrativ şi a tuturor proiectelor pentru judeţul Arad care au rămas fără finanţare datorită incompetenţei oamenilor din PNL pe care primarul i-a promovat în funcţii publice, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

„După returnarea ruşinoasă a peste 7 milioane de lei ca urmare a nefinalizării proiectului cu finanţare europeană privind modernizarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi dezastrul numit «Drumul Vinului», ca să nu mai pomenesc de lipsa de profesionalism dovedită în cazul proiectelor de reabilitare a cetăţilor Șoimoș și Șiria, administraţia judeţeană PNL mai bifează în aceste zile încă o pagină neagră. De această dată, este vorba despre pierderea finanţării guvernamentale legată de achiziţia unui aparat RMN la Spitalul Judeţean”, afirmă consilierul judeţean Marius Sulincean.

Potrivit acestuia, „socoteala e simplă şi nu trebuie să deţii prea multe cifre pentru a vedea cât de contra-productivă este echipa ce gestionează chestiunile administrative ale judeţului şi cât de lipsită de profesionalism clientela politică ce şi-a înghesuit în C.V. o funcţie publică nemeritată. Din păcate, cei care pierd în toate aceste situaţii sunt arădenii, care în aceste zile au rămas şi fără aparat RMN.”

  1. asa este …dar faceti ceva si schimbati !! nu doar vorbiti acum a ti castigat alegeriile faceti ceva si la cja!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.