Marius Sulincean: „Cei din conducerea CJA să se ţină de cuvânt”

Marius Sulincean: „Cei din conducerea CJA să se ţină de cuvânt”

Consilierul judeţean social-democrat Marius Sulincean consideră că problema drumurilor judeţene nu este una politică ci o prioritate administrativă care trebuie abordată inteligent şi focusat.

Acesta spune că avem nenumărate exemple în trecut, în care din cauza politizării, gestiunii necorespunzătoare a fondurilor, nedepunerii la vreme a documentaţiilor necesare finanţării sau calităţii îndoielnice a lucrărilor, s-au pierdut proiecte importante iar păgubiţi au fost tot cetăţenii judeţului.

„Tocmai de aceea cred că trebuie să intrăm într-o etapă de maturitate în care termenul conlucrare trebuie să iasă din sfera declarativului iar elementele de analiză serioasă şi oportunitate să primeze în faţa orgoliilor mărunte de partid, cu alte cuvinte este nevoie de viziune. Consider imperios necesar ca toți cei din conducerea CJA să se ţină de cuvânt şi să finanţeze din fonduri proprii tronsonul de drum Pâncota – Seleuş, centura ocolitoare a localităţii Şiria precum şi alte tronsoane judeţene care din păcate şi în acest moment se prezintă sub formă de drumuri de pământ”, a afirmat Marius Sulincean într-un comunicat de presă.

„Sigur că analize şi retrospective se pot face, precum cea a domnului Bîlcea, apărută ieri în presă, totul este însă ca acestea să fie şi realiste şi conforme cu interesele cetăţenilor. PSD Arad este şi va rămâne un partener de dialog responsabil pe toate chestiunile administrative ale judeţului Arad”, a mai adăugat consilierul judeţean Marius Sulincean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.