Marius Sulincean: „PNL Arad bifează zilnic agenda accidentelor rutiere din cauza nepăsării periculoase faţă de starea drumurilor judeţene”

Marius Sulincean: „PNL Arad bifează zilnic agenda accidentelor rutiere din cauza nepăsării periculoase faţă de starea drumurilor judeţene”

Nemulţumirile şi protestele cetăţenilor legate de pasivitatea impardonabilă a conducerii CJA faţă de drumurile judeţene sunt complet justificate, este de părere Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.

Aproape că nu trece o zi în care oameni revoltaţi din întreaga regiune să le sesizeze aleșilor în mod direct cât de periculos a devenit să circuli pe căile de acces dintre localităţile judeţului, spune Sulincean.

„Nimeni nu poate să înţeleagă bunăoară cum o situaţie atât de limpede precum cazul drumului judeţean Arad-Pâncota, Pâncota-Buteni nu poate fi tranşată rapid şi elegant….prin simpla executare a lucrărilor necesare. Şi da, o ştim cu toţii, finanţarea guvernamentală de la Ministerul Dezvoltării există deja de un an de zile! Nu numai că Cionca şi Bîlcea nu au mişcat un deget pentru atribuirea lucrării sau demarerea ei dar nivelul de dispreţ al acestor personaje faţă de cetăţeni îmbracă deja forme extreme. Normal că drumul menţionat nu este o situaţie izolată pentru că la fel au procedat şi cu altele, şi ele de importanţă judeţeană majoră. Adică să ai bani de la Executiv şi tu să te faci că plouă, în timp ce buletinele rutiere ale Poliţiei abundă de accidente grave, datorate condiţiilor mizerabile în care se găsesc drumurile judeţene. Mă întreb şi eu pentru a nu ştiu câta oară, ce face Sergiu Bîlcea, ce păzeşte? Pentru ce este plătit? Pentru simularea şi răspândirea publică a inepţiilor administrative municipale marca Gheorghe Falcă? Toate proiecte de sertar care există doar pe hârtie, gen regenerare urbană şi multe alte trăznăi cu nume atractive de reclame, care se află în stadiul de incubaţie situat la genunchiul broaştei”, a declarat Marius Sulincean.

„PSD Arad, la fel ca şi cetăţenii judeţului doreşte în mod clar câteva lucruri. Atribuirea urgentă a lucrărilor de reabilitare a drumurilor judeţene, responsabilitate şi transparenţă administrativă din partea conducerii liberale a CJA. Nici nu vreau să mă gândesc ce ar însemna să pierdem şi aceste finanţări datorită indolenţei şi nepriceperii unor politicieni PNL care răspund la numele de Cionca şi Bîlcea” , conchide Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.

 

  1. suli alde -psd cu ce ajuta c j/

    Raspunde
  2. cine dracu ma citeste ce spune analfabetul asta?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.