Marius Sulincean (PSD) afirmă despre Sergiu Bîlcea: „În loc să îşi facă treaba pentru care este retribuit, «micul Falcă» muşcă competitorii politici”

Marius Sulincean (PSD) afirmă despre Sergiu Bîlcea: „În loc să îşi facă treaba pentru care este retribuit, «micul Falcă» muşcă competitorii politici”

Liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean, Marius Sulincean susține faptul că prin tot ceea ce întreprinde zilnic, Iustin Cionca demonstrează nu numai că este cel mai slab preşedinte al CJA din toate timpurile, dar şi că este secondat de cea mai disfuncţională echipă de „aghiotanţi”. Însărcinat cu problematica drumurilor judeţene, vicele de la CJA, Sergiu Bîlcea, se ocupă cu orice altceva în afară de prerogativele funcţiei, una total nepotrivită pentru nivelul său de competenţă şi complexitatea chestiunilor pe care ar trebui să le gestioneze, potrivit lui Sulincean.

„Recent, lipsa de raţionament şi gândire strategică i-a împins pe aceşti indivizi să scornească un program absurd de cedare a unor drumuri judeţene în braţele unor administraţii locale din mediul rural. Sigur, este modalitatea lor originală de a se spăla pe mâini de povara reabilitării acestor drumuri şi de a plasa responsabilitatea în mâinile unor primari, de cele mai multe ori a unor comune fără forţa financiară de a duce la capăt proiectele. Au început cu Măderat-Căsoaia, pentru ca acum să încerce a aplica acelaşi tratament sectoarelor de drum judeţean din proximitatea comunei Hălmăgel. În acest timp, Bîlcea în capul căruia se amestecă aspecte legate de arterele municipiului, atacuri la ministrul Apărării din Guvernul Românei şi preocupări legate de funcţionarea ANRE, îi dă înainte cu propaganda de partid. Zi de zi, în loc să îşi facă treaba pentru care este retribuit, «micul Falcă» muşcă competitorii politici, învaţă gestica şi discursul contestatului său model politic şi comite erori după erori în momentul în care simulează că şi-ar vedea de lucru la judeţ. Peste tot întârzieri nepermise de termene, bani pierduţi în mod impardonabil pentru investiţii şi proiecte iar în ultima vreme mişcări ce contravin oricărei raţiuni, precum cea legată de pasarea drumurilor judeţene în curtea administraţiilor locale”, afirmă Marius Sulincean.

„În mod cert, grupul de consilieri PSD din CJA nu poate asista nepăsător la seria de erori grosiere pe care le comite echipa lui Marinel Cionca, în condiţiile în care ştim cu toţii şi nu ne face deloc plăcere, ce dezastru fizic caracterizează drumurile din judeţ. Oamenii nu pot circula pe promisiuni deşarte şi nici gogoşile PNL Arad nu se întăresc sau se transformă în covor asfaltic ca în universul de 1001 de nopţi în care trăieşte Sergiu Bîlcea”, spune consilierul social-democrat Marius Sulincean.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.