Marius Sulincean: „PSD nu se ocupă şi nu s-a ocupat de campanii agresive. PNL Arad VA PLÂNGE AMARNIC, la iarnă, când va pierde alegerile”

Marius Sulincean: „PSD nu se ocupă şi nu s-a ocupat de campanii agresive. PNL Arad VA PLÂNGE AMARNIC, la iarnă, când va pierde alegerile”

Consilierul judeţean PSD Marius Sulincean remarcă „tentativa de victimizare ieftină” de care dau dovadă reprezentanţii PNL Arad, care se plâng în presă că social democraţii le-ar fi vandalizat afişele electorale, plasate în judeţ.

„PNL Arad va plânge amarnic la iarnă, atunci când va pierde alegerile generale, iar Gheorghe Falcă se va trezi fără niciun argument în faţa conducerii centrale a propriului partid. Încercarea penibilă de a face campanie electorală la limita legii, prin afişarea ca pe o tarabă de circ a chipurilor „fruntaşilor liberali”, produce de fapt efectul invers. PNL Arad nu mai există la ora actuală, el a fost absorbit de către camarila lui Gheorghe Falcă şi se identifică aproape în întregime cu structurile PDL. Astfel, faraonul şi ortacii nu fac prin acest gest decât să reamintească cetăţenilor că ei reprezintă gaşca care în cârdăşie cu un preşedinte nedemn şi un premier microscopic au închis spitale, au tăiat pensii şi salarii, umilind cu cinism populaţia României”, susține consilierul județean.

„Din start, însă, precizez că PSD nu se ocupă şi nu s-a ocupat de campanii agresive, distructive sau de altă natură care ar putea aduce vreo lezare legalităţii, demnităţii comportamentale sau jocului politic onest”, mai precizează Sulincean.

„Pe de altă parte şi-a pus cineva întrebarea cât a costat acest panotaj gigantic? Din banii cui a fost executat? Sponsori de campanie, oameni de afaceri care tremură la comanda primarului şi se grăbesc să-l servească pentru a nu se lovi de mânia şi intimidările sale. De fapt practicile uzuale pe care mafia portocalie le utilizează în mod curent cu firme şi firmuliţe clientelare care gravitează în jurul afacerilor grase cu Statul pe care le oferă ca recompensă liderii PNL. Asta este „şcoala Traian Băsescu” pe care toţi băieţii deştepţi ce au lucrat 2 decenii la Stat o au deja în sânge. Este suficient să se verifice declaraţiile de avere şi interese care de altfel sunt publice. Au avut noroc în afaceri, mariaje şi tranzacţii, de aceea stau cu burta pe un sac de bani, terenuri, clădiri şi alte valori, dobândite, evident, prin conjuncturi de hazard, în timp ce populaţia sărăcea pe zi ce trece sub rânjetul sardonic al lui Emil Boc. Cât despre practica amplasării acestor panouri, scopul este unul strict electoral, o nouă şmecherie publicitară imaginată de Falcă pentru a-şi alimenta cultul personalităţii, locotenenţii reprezentând doar simple accesorii decorative. O mostră a festivismului exacerbat de care dă dovadă zi de zi şi care s-a accentuat cu trecerea anilor. PSD Arad a atras atenţia în mod constant şi repetat în momentul în care unele dintre aceste campanii exhibiţioniste de imagine s-au făcut pe fonduri publice şi în mod sigur nu vom lăsa să treacă cu vederea niciuna fără a-i informa pe cetăţeni ce se întâmplă cu banii lor.”, conchide consilierul judeţean Marius Sulincean.

  1. Te sustinem d-le SULINCEAN iar ai sa-l superi pe d-l Falca.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.