Marius Sulincean (PSD): „S-a întâmplat exact ceea ce ne temeam. Aradul pierde din nou bani din cauza conducerii CJA”

Marius Sulincean (PSD): „S-a întâmplat exact ceea ce ne temeam. Aradul pierde din nou bani din cauza conducerii CJA”

Marius Sulincean, liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean, susține că PNL Arad a reacţionat violent prin comandarea unor articole de presă denigratoare la adresa sa, în momentul în care a atras public atenţia că datorită neglijenţei conducerii CJA Aradul e din nou în pericol să piardă finanţări substanţiale pentru drumurile judeţene.

„Iată că, din păcate, temerile mele se adeveresc iar în aceste zile Marinel Cionca emite o hotărâre de anulare pentru documentaţia tehnică (Dali) ce ar fi vizat modernizarea unui important drum judeţean, respectiv Bârsa-Moneasa. Adică, exact ceea ce ne temeam! Politică şi propagandă în loc de administraţie, asta ne propune conducerea liberală a Judeţului iar în zona aceasta gri echipa Cionca-Bîlcea punctează la greu. Dacă amorţeala de care pomeneam este de natură doar să le anuleze orice credibilitate politică şi personală, ratarea unor obiective de finanţare vitale, pe linie de infrastructură ne afectează pe toţi. Din nou se pierd bani şi într-un mod cu totul prostesc, unul demn de nivelul de incompetenţă al celui mai slab preşedinte de Consiliu Judeţean pe care l-a avut vreodată Aradul. Pentru conformitate, termenul limită de depunere a proiectelor spre finanţare la Ministerul Dezvoltării este foarte presant iar conducerea CJA nu a desemnat nici măcar firma menită să întocmească documentaţia tehnică necesară. Cu alte cuvinte Guvernul României stă cu banii pregătiţi pentru a-i atribui Aradului pentru proiecte de infrastructură iar liberalii dorm în cizme aşteptând, sincer, nu ştiu ce anume. Domnilor dacă nu sunteţi în stare nicicum să gestionaţi problemele judeţului o variantă valabilă ar fi să vă retrageţi cât încă mai puteţi ieşi pe stradă de ruşinea cetăţenilor”, spune Marius Sulincean, liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean

 

Loading...
  1. S-au pierdut bani deoarece sunteti totii niste parveniti si niste mincinosi!!! Nu sunteti mai buni unii ca altii, sincer meritati sa sfarsiti in scaunul electric sau executati toti SENATORI,PARLAMENTARI,PRESEDINTI de tara din 89-si pina in prezent , precum si cei de la conduceriile din consiliuriile judetene si municipale!!! A sa sa va ajute d-zeu dupa fapte la fiiecare !!!! NENOROCITIILOR !!! Ati distrus si furat o tara intreaga si v-ati batut joc de milioane de oameni nevinovati, mance-va spitalul si morga pe toti!!!

    Raspunde
  2. suli esti pe post de trompeta a psd ,esti bun doar pentru asa ceva.

    Raspunde
  3. Aveti dreptate suntem condusi si guvernati de niste hoti, mincinosi si escroci. ACESTI INDIVIZI TREBUIESC TRIMISI URCENT ACASA SAU IN ALTA PARTE!.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.