Marșul pentru pace organizat la Bruxelles, boicotat de huligani violenți

Marșul pentru pace organizat la Bruxelles, boicotat de huligani violenți

În urma atentatelor teroriste care au avut loc la Bruxelles, a fost organizat un marș pentru pace în memoria victimelor. Acesta a fost însă boicotat de un grup de protestatari de extremă dreapta.

Deși s-a dorit ca acest marș să ofere o alinare rudelor și prietenilor celor care și-au pierdut viața, grupul violent, care își spune „Națiunea”, a scandat lozinci anti-ISIS și antimusulmane. Extremiștii au făcut la unison salutul lui Hitler în timp ce strigau că musulmanii nu au ce să caute în țara lor.

Printre persoanele prezente la eveniment erau și foarte mulți musulmani, precum și susținători ai imigranților, iar din acest motiv au izbucnit violențe.

Poliția a reușit cu greu să facă față mulțimii de oameni furioși, care se aflau în centrul capitalei Belgiei. Ei au distrus o mare parte din florile aduse în memoria victimelor călcând peste ele, au spart tomberoane și au făcut scandal.

Mai mulți scandalagii au fost arestați.

Sursa: Daily Mail

 

 

  1. Și polițaii ai sunt de formă, înarmați până în dinți dar ca niște puiuți. Faceți-vă treabă și fărmați oase când au loc violențe.
    Nu ei nu se ating de oameni pentru că au drepturi, inclusiv huliganii. Numai că pe huligani nu îi interesează de drepturile altora, așa că polițai, fărmați-le oasele.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.