MĂRTURIE INEDITĂ a președintelui american: „Eu nu mă vopsesc, alți lideri ai lumii, însă, o fac”

MĂRTURIE INEDITĂ a președintelui american: „Eu nu mă vopsesc, alți lideri ai lumii, însă, o fac”

Preşedintele american, Barack Obama a mărturisit, recent, că nu îşi vopseşte părul încărunţit, însă, alţi lideri ai lumii fac acest lucru.

Obama, în vârstă de 54 de ani, a glumit că părul său a albit de când a preluat preşedinţia SUA în 2005 şi că, deși, alţi lideri ai lumii nu permit să se observe că încărunţesc, el preferă să rămână natural.

„Eu vă mărturisesc că nu îmi vopsesc părul, dar mulţi lideri ai lumii o fac. Eu doar spun. Nu spun cine, dar frizerii lor ştiu. Coafezele lor”, a spus, râzând, președintele SUA.

Prezent la o întâlnire a Young Southeast Asian Leaders Initiative, la o Universitate din Kuala Lumpur (Malaezia), liderul de la Casa Albă a fost întrebat ce anume vrea să vadă la tineri în viitor, când va fi bătrân. Obama a răspuns: „Ei bine, în primul rând vreau ca tinerii să nu mai spună că sunt bătrân”.

Părul este un subiect fierbinte în actuala campanie electorală din State. Candidatul pentru preşedinţie, Donald Trump a permis unui cetăţean obişnuit să îl tragă de păr la un miting electoral pentru a dovedi că faimoasa sa coafură este reală. Tot Trump a acuzat-o pe Hillary Clinton, candidata democrată, că poartă perucă.

În replică, aceasta a asigurat cetățenii că părul său este real și a promis naţiunii americane că nu o va vedea încărunţind ca actualul președinte.

Sursa: cnn.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.