UPDATE/ MAȘINĂ lovită de TRAMVAI, la UTA. Victima este o femeie ÎNSĂRCINATĂ (FOTO)

UPDATE/ MAȘINĂ lovită de TRAMVAI, la UTA. Victima este o femeie ÎNSĂRCINATĂ (FOTO)

O mașină a fost lovită astăzi de tramvai, în fața stadionului UTA. Accidentul a avut loc la orele prânzului.

Potrivit primelor informații, este vorba despre o mașină, înmatriculată în Argeș, condusă de o femeie însărcinată. Șoferița a încercat să vireze la stânga peste liniile de tramvai, moment în care s-a produs impactul cu tramvaiul.

În urma accidentului, femeia însărcinată a rămas blocată în mașină. Aceasta a fost scoasă de un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Un echipaj SMURD i-a acordat femeii primul ajutor, aceasta fiind transportată la spital pentru investigații.

UPDATE/ Profesionalismul și viteza de reacție fac diferența

„În jurul orei 13, două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, unul SMURD și unul descarcerare au intervenit în zona UTA pentru salvarea unei victime, o femeie însărcinată, încarcerată într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un tramvai. Datorită profesionalismului echipajului de descarcerare, victima a fost eliberată în mai puțin de 5 minute și predată în viață, stabilă, cooperanta echipajului SMURD”, a declarat George Pleșca purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.