Medalii pentru înotătorii Clubului „Masters” Arad, la Concursul Internațional de înot de la Bekescsaba (GALERIE FOTO)

Medalii pentru înotătorii Clubului „Masters” Arad, la Concursul Internațional de înot de la Bekescsaba (GALERIE FOTO)

Nu mai puţin de 11 medalii au obținut cei cinci sportivi amatori ai Clubului „Masters” Arad care au participat, în perioada 14 – 15 martie 2015, la cea de-a XVIII-a ediţie a Concursului Internaţional de Înot Masters „Gaspar Ervin”, de la Bekescsaba.

La competiţie, rezervată exclusiv sportivilor amatori, înotători Masters, au participat 160 de înotători din trei ţări, şi anume Ungaria, Serbia şi România.

Arădenii au participat la şase dintre cele 26 de probe ale competiției, rezervate sportivilor amatori, cu vârste cuprinse între 25 și 100 de ani.

Adrian Arvinti, decanul de vârstă al echipei arădene, la 55 de ani, a obținut locul I, la proba de 200 de metri mixt și tot locul 1 la 100 de metri spate,  la categoria de vârstă 55 – 59 de ani.

Marton Liptak s-a întors la Arad cu locul I la 200 de metri bras și locul 3 la 200 de metri mixt, la categoria de vârstă 46 – 49 de ani.

Dumitrașcu-Vekas Alin, aflat la prima sa participare internațională, a reușit să se claseze pe locul II la 100 de metri spate și pe locul III la 100 de metri liber, la categoria de vârstă 40 – 44 de ani.

Schramko Dan a obținut tot două medalii, locul I la 100 de metri liber și locul III la 50 de metri fluture, la categoria de vârstă 35 – 39 de ani.

Nagy Csaba a participat la competiția de 50 de metri fluture și a reușit să se claseze pe locul II la categoria sa de vârstă, 35 – 39 de ani.

Patru dintre cei cinci arădeni au participat și la proba de ştafetă, unde au reușit performanța de a urca pe cea de a doua treaptă a podiumului.

Cel mai vârstnic spotiv al competiției a fost un sportiv al Clubului „Murena” din Szeged, dr. Banki-Horvath Bela, care la 95 de ani a reușit să doboare un nou record național.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.