MEGA-ACȚIUNE pentru AEROPORT: Peste 400 de companii aeriene invitate să zboare de la Arad

MEGA-ACȚIUNE pentru AEROPORT: Peste 400 de companii aeriene invitate să zboare de la Arad

Conducerea Consiliului Județean Arad transmite unui număr de peste 400 companii aeriene, care operează în Europa, solicitarea de a include Aeroportul Internațional Arad în programul lor operațional, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Arad.

Companiilor le-a fost înaintată o prezentare a județului Arad, a municipiului și a detaliilor tehnice referitoare la Aeroport. „Este cea mai importantă campanie de imagine pe care Consiliul Județean o inițiază în vederea punerii în valoare a potențialului Aeroportului Internațional Arad”, se arată în comunicat.

De asemenea, în vederea dezvoltării acestui important obiectiv, campaniile aeronautice vor fi abordate și în mod direct de Consiliul Județean Arad, inclusiv la târguri internaționale de profil.

„Una dintre preocupările noastre principale este ca Aeroportul să intre într-un circuit internațional. Mizăm foarte mult pe turism și pe contribuția pe care o poate avea la dezvoltarea Aradului. Ne implicăm direct de la Consiliul Județean, fiindcă înțelegem că așteptările arădenilor sunt mari și justificate. Am avut discuții cu managerul Aeroportului și i-am solicitat să participăm la târgurile internaționale de profil, iar noi vom asigura suportul logistic necesar. Mergem, împreună cu cei de la Aeroport, în întâmpinarea potențialilor parteneri”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreședinte al CJA.

Claudia Boghicevici

„Ne dorim să includem Aeroportul Internațional Arad într-un calendar al curselor de linie, dar suntem în egală măsură interesați de zboruri de tip charter și low-cost. Anul acesta avem programată participare la cel puțin trei evenimente europene, unde reprezentanții Consiliului Județean Arad vor discuta direct cu companiile oferta pentru Aeroportul Internațional Arad. CJ Arad nu a renunțat nici la varianta unei cooperări cu companii din China. Reprezentanții Air Hainan au fost invitați la Arad, pentru a vedea la fața locului facilitățile oferite”, a adăugat Claudia Boghicevici.

De remarcat că în această vară, prin colaborarea cu tur-operatori privați, de pe Aeroportul Internațional Arad vor decola curse charter pentru Turcia, în sezonul estival.

  1. cat de lunga este pista?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.