MEGA – COALIŢIE împotriva lui Falcă, la Arad

MEGA – COALIŢIE împotriva lui Falcă, la Arad

Lui Gheorghe Falcă nu-i va fi tocmai uşor să mai câştige un nou mandat de primar, chiar şi în condiţiile rămânerii la varianta cu un singur tur de scrutin.

Cum în sondaje Falcă stă prost, mult sub partid (cel puţin aşa zice gura lumii), forţele politice din Arad (altele decât PDL) îşi dau mâna, încet dar sigur, pentru susţinerea unui singur candidat, care să-l poată învinge.

Dar nu e vorba numai de forţele politice! Există semnale că şi societatea civilă va face de această dată front comun cu partidele, pentru a-l debarca pe Gheorghe Falcă de la primărie.

Şi nu e vorba numai despre partide şi societatea civilă, ci şi de majoritatea oamenilor importanţi de afaceri din urbe, cu destulă dare de mână, care nu vor să mai audă de Falcă şi de camarila sa.

Dar nu e vorba numai despre partide, societatea civilă şi oameni de afaceri, ci şi de aproximativ 60 – 70 la sută dintre arădeni, care nu-l mai vor pe finul lui Băsescu în fruntea urbei. Sunt arădenii care nu obişnuiau să meargă la vot, dar care vor merge acum, pentru că s-au săturat ca oraşul să fie condus de alesul unei minorităţi co-interesate, dependente în mare măsură de locurile de muncă oferite de PDL în societăţile municipalităţii şi ale Consiliului Judeţean.

Aradul dă, aşadar, semne că se trezeşte!

  1. Sper sa te trezești Orlando din prostie!!! Toți mărunței au inceput sa aibe site-uri …. Uitate la tine un pic

    Raspunde
  2. E adevarat. Dan Cancel este preferatul aradenilor.

    Raspunde
  3. Vrajeala de doi bani

    Raspunde
  4. M-as bucura sa fie asa, dar pe cine sa susțină? Cine e acel „unic candidat”?
    Din păcate nu se va trece peste orgolii… Știre făcută sa adune click-uri…

    Raspunde
  5. am auzit ca si statul Texas vine la alegeri ca sa voteze inpotriva lui Falca …..psdistilor deveniti penibili ,dupa ani de guvernare in care nu ati facut nimic acum vreti ca aradenii sa va aleaga . Aici nu-i teleorman ,aradenii stiu ce e mai bine pt.ei si vor vota in consecinta . Toti primarii psd care s-au perindat pe la primarie nu au facut nici 5% din ce a facut Falca.

    Raspunde
  6. Cine sa fie acel ales al aradenilor ???
    Nu sunt sustinator infocat al lui dar daca vine altul 4 ani are sa fure fara sa faca nimic. Asta macar s-a saturat de furat si a si facut cat altii 10.
    Cand a venit in Arad in Arad exista doar billa in oras, era somajul cat casa! Deci… Despre ce vorbim?

    Raspunde
    • Vorbim prostii. Despra astea vorbim Alex. Criteriile de performanță nu sunt cele pe care tu le gândești sau încrerci să ne faci pe noi să le apreciem. Lumea se mișcă înainte. Dimensiunea dezvoltării trebuie să țină seama de multe alte lucruri. Dacă pui la o căruță goală șase cai (frumoși) o va trage dar dacă vei pune doar doi(tot frumoși) vei vedea că sunt suficienți.

      Raspunde
    • Da mai, chiar asa cum zici,hotul „nostru” e mai misto :-))

      Raspunde
    • Nu contesta nimeni ce a facut Falca pentru Arad. Sunt si lucruri pozitive si negative. Dar la o intrebare foarte importanta trebuie sa avem raspunsul: Putea sa faca si mai mult si mai bine cu mai putine lucruri negative? Eu zic ca DA. Deci merita sa fie schimbat, daca v-a veni altul mai bun. Dar voare v-a veni? Nu se stie.
      Ultimul lui proiect mare: pista de bicilisti. Esec mare. Ce s-a facut e o bataie de joc. In multe locuri s-au desfiintat parcari, in multe locuri s-au desfiintat benzi de circulatie, in multe locuri benzile de circulatie au fost ingustate asa de mult incat numai poate circula nici o masina mica fara sa nu intre in contrasens sau pe pista de biciclisti. Deci in forma actuala este periculos sa circuli si cu bicicleta, dar si cu masina.
      Asta e un exemplu foarte bun, ca Falca multe lucruri putea sa faca mai bine, mai si chiar mai ieftin. Mai bine sa faca mai putin dar bine.

      Raspunde
    • incult Orlando Toader 18 februarie, 2016, 9:00 pm

      „perfect corect”

      Raspunde
  7. Ai perfecta dreptate, Orlando.
    Forța Arad !!!

    Raspunde
  8. citind aceat articol m-am hotarat sa candidez la primaria arad. am si echipa.

    Raspunde
  9. Un articol mai fals si mai pupincurist ca asta nu am vazut. Are majoritatea asta pe internet, in realitate castiga Falca cu 60% . Aradenii nu sunt prosti, vad cu ochii lor ce s-a facut in orasul asta, iar acest lucru se va vedea la alegeri. Votati toti redusii mintali de la PSD, in curand o sa ne inchida gura cu legea defaimarii,

    Raspunde
  10. Nu sunt un fan Falca, dar acest articol e dovada vie ca Falca nu are concurenta! Un articol mai tampit nu se putea scrie!!! Pui tu titlu „Mega coalitie” si in articol nu scrii decat niste aberatii….incredibil cata prostie. Ei uite de asta e Falca convins ca castiga din cauza jurnalistilor, politicienilor si populatie care nu are nimic concret de zis si de facut ( din pacate)

    Raspunde
    • Bă da’ ce deștept esti tu….. Ce te roade asa de tare ce scrie omu’ pe pagina lui ?
      Scrie si tu „Hiper coaliție” pentru susținerea lui Falca, sa vedem poți ?
      Eu, unul, de o luna de zile caut un om normal la cap care sa spuna ca l-ar vrea pe Falca inca 4 ani la Primarie, sa faca 16 ani de mandat…..

      Raspunde
  11. Oricine ar veni daca nu face curatenie totala si nu cere un inventar al lucrarilor si sa bage si DNA pe fir pt. recuperarea banilor degaba se agita aradenii.

    Raspunde
  12. daca nu-l mai voteaza nici neoprotestantii atunci s-a zis cu epoca de aur a acestui demn urmas al lui Ceausescu numit Falca

    Raspunde
  13. Falca este peste partid in sondaje, iara pui in gura lumii domn Mihuta zvonurile lansate pe piata de tine? :))))))

    Raspunde
  14. De data asta Falcuta Goguta e PA

    Raspunde
  15. Se preeconizeaza o coalitie in jurul generalului catanici pentru al da jos pe falca?

    Raspunde
  16. Abia astept sa l vad pe Falca la puscarie a furat fabrica de zahar si multe altele,eu am copilarit in zona fabricii de zahar si sint aradean voi parvenitilor platiti de Falca nu aveti nici o treaba cu aradul.Bine ca v a adus Ceasescu aici si pe Falca la Brad din oltenia si dupa aceea destinatia finala primar,,frumos,,

    Raspunde
  17. Selectam colaboratori, persoane serioase, dedicate si perseverente, care dispun de circa 2 ore libere pe zi pentru postarea de anunturi pe internet. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru detalii trimiteti mail la adresa:simon_anuta@yahoo.com

    Raspunde
  18. Eu am spus demult ca singura sansa sa scapam de gogu si clanul lui este o alianta a partidelor din opozitie si a societatii civile care doreste schimbarea lasandu-se la o parte orice orgoliu.Personal n-am nimic deosebit cu gogu doar ca nu se mai trezeste din betia puterii.

    Raspunde
    • incult Orlando Toader 18 februarie, 2016, 9:08 pm

      incult jean nu esti capabil de a discuta de aliante,etc……………..puneti pofta in cui !!!
      Falca conduce in sondaje cu peste 65% news.ar -slugile psd (pe cale de disparitie) mint de rup !!!!!!

      Raspunde
  19. Mai schimbați-l pe Fălcuță, că doar nu va fi tot el până la moarte. Lăsați și pe altcineva să gospodărescă Aradul. Fălcuță ăstă se comportă de parcă ar fi dictator, el să comande și toată lumea să tacă și să facă. S-a tâmpit cu totul, nu se mai satură.
    La căți oameni se plangă nici nu ar trebui să primească 10% din voturi.

    Raspunde
    • incult Orlando Toader 18 februarie, 2016, 9:01 pm

      100% Falca pina la moarte!!!!
      Excelent primar!!!

      Raspunde
      • Vânat în interiorul propriului partid de gruparea Blaga, cea care-i pune beţe în roate inclusiv la Arad, dar şi în imposibilitate de a dezerta pentru ca, mai apoi, să treacă la Mişcarea Populară care e partidul nasului Basescu , Gheorghe Falcă se va baza pe aradenii care au vazut ce a facut pentru Arad.Avind in vedere ca aradenii se uita doar la portofel,sunt slabe sperante,Fara sprijin politic,va deveni fostul primar asa cum nasul sau este fostul presedinte.

        Raspunde
  20. Cine naiba ar mai avea tupeu sa se inscrie la Psd dupa CE au ruinat Tara cat timp au cost ei la conducere? Cat de prosti sa mai fie oameni sa ii mai voteze pe cei mai mari hoti camatari si mincinosi?.

    Raspunde
  21. Revin la portofelul aradenilor.Tot cea facut actualul primar este cu ajutorul banilor din acesta.Sa nu aveti impresia ca la folosit pe al lui.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.