Menajeră ROMÂNCĂ ARESTATĂ de carabinieri. Ce i-a făcut unei BĂTRÂNE pe care era PLĂTITĂ s-o îngrijească depășește orice imaginație!

Menajeră ROMÂNCĂ ARESTATĂ de carabinieri. Ce i-a făcut unei BĂTRÂNE pe care era PLĂTITĂ s-o îngrijească depășește orice imaginație!

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 55 de ani, a fost arestată de carabinieri, într-o suburbie a Romei, sub acuzaţia că ar fi bătut-o în mod repetat pe bătrânica pe care era plătită să o îngrijească.

Bătrâna, în vârstă de 88 de ani, se află, în acest moment, în stare critică la spital, prezentând urme de lovituri în zona capului, a toracelui şi pe mâini.

Potrivit anchetei preliminare, bătrâna ar fi fost agresată, în mod repetat pentru că menajera nu suporta nemulţumirile ei.

Cel mai grav incident violent ar fi avut loc în cursul nopţii de joi spre vineri, când aflându-se în stare de ebrietate, românca ar fi lovit-o cu putere pe bătrână în cap, iar aceasta s-a prăbuşit la pământ.

Femeia a fost găsită, vineri după-amiază, de vecini în stare gravă în locuința sa din Monterosi, o suburbie a Romei.

Victima a fost transportată de urgenţă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Andosilla, în localitatea Civita Castellana, medicii precizând că starea sa este critică şi şansele de recuperare sunt reduse.

Menajera româncă a fost plasată în arest preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor.

Foto: si24.it

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.