MESAJ DE ULTIMĂ ORĂ despre Gabriel Cotabiță: A fost DECONECTAT de la aparate!

MESAJ DE ULTIMĂ ORĂ despre Gabriel Cotabiță: A fost DECONECTAT de la aparate!

Gabriel Cotabiță a fost deconectat de la aparate în această dimineață, după ce artistul ar fi deschis ochii și ar fi reușit să respire singur. Veștile bune, de ultimă oră, vin din partea unor surse de la Spitalul Floreasca, unde artistul a stat în comă mai bine de două săptămâni.

Medicii sunt, însă, în continuare prudenți, deoarece starea lui rămâne una destul de gravă.

Medicul neurolog Constantin Popa, a explicat că, în principiu, faptul că Gabriel Cotabiţă a deschis ochii şi respiră singur este un semn pozitiv.

„Ce pot să spun eu la modul general, fără să încalc ceea ce familia a precizat și fără a comenta decât în limitele permise de deontologia profesională, este că e un semn bun și pozitiv, demonstrează o asistență medicală foarte bună acolo pentru că problema cea mai gravă sunt complicațiile care apar și evoluează mai repede decât boala însăși.

Faptul că a apărut respirație spontană înseamnă că se poate asigura o oxigenare mai bună a tuturor organelor și inclusiv a creierului care mă interesează în mod special, cu condiția ca structurile creierului să nu fi suferit atât de mult încât ceea ce primește acum să nu-i fie de folos”, a declarat neurologul Constantin Popa, citat de romaniatv.net.

Foto: spynews.ro

  1. Cum sa scrii in titlu ca a fost deconectat de la aparate cand el si-a revenit?????????? Voi a-ti luat-o pe urma site-urilor de scandal. Ca nu aia pun titluri din astea de rahat !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. Este minunat ca Gabi si-a revenit, este cert ca este un om bun. Dumnezeu sa-l aiba in paza!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.