Mesaj DEVASTATOR, de la GABRIEL COTABIŢĂ: „De ce mă ţineţi aici? Nu înţelegeţi că eu am plecat deja şi nu mai vreau să mă întorc?”

Mesaj DEVASTATOR, de la GABRIEL COTABIŢĂ: „De ce mă ţineţi aici? Nu înţelegeţi că eu am plecat deja şi nu mai vreau să mă întorc?”

Doi bioenergoterapeuţi au intrat în contact, în plan astral, prin puterea minţii, cu cântăreţul Gabriel Cotabiţă menţinut în viaţă doar de aparate, potrivit Realitatea.net, care citează Libertatea.ro.

„Când am încercat să mă conectez la corpul lui energetic, am simţit imediat dorinţa lui de a pleca din această lume. Cotabiţă şi-a încheiat misiunea aici şi nu mai vrea să se întoarcă”, susţine bioenergoterapeuta Nicoleta M.

Potrivit Libertatea.ro, aceasta ar fi recepţionat un mesaj venit din partea lui Gabriel Cotabiţă, care este unul devastator pentru apropiaţi. „Mi-a transmis: «De ce mă ţineţi aici? Nu înţelegeţi că eu am plecat deja şi nu mai vreau să mă întorc?». Este un mesaj clar şi fără tăgadă”, susţine Nicoleta M.

Concluziile acesteia sunt susţinute şi de Veaceslav C, un bioenergoterapeut din Republica Moldova care spune că în cazul artistului „s-a produs deja separarea dintre corpul astral şi corpul fizic”.

Gabriel Cotabiţă se află în comă de aproape două săptămâni, la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în sala de sport a unui hotel din Bucureşti.

Sursa: Realitatea.net
Foto: Kanal D

  1. Dumnezeu sa-l ajute! 🙁

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.