MESAJUL de ULTIMĂ ORĂ al Principesei Margareta pentru ROMÂNI: „Vă adresez din inimă…”

MESAJUL de ULTIMĂ ORĂ al Principesei Margareta pentru ROMÂNI: „Vă adresez din inimă…”

Principesa moştenitoare Margareta a transmis, la şapte zile de la înmormântarea Reginei Ana, un mesaj tulburător adresat românilor.

„Acum, la şapte zile de la însoţirea mamei mele, Regina Ana, pe ultimul său drum, doresc să vă adresez din inimă, fiecăruia dintre cei care ne-aţi stat alături, calde mulţumiri. Tuturor celor care aţi trimis mesaje de condoleanţe, celor care aţi aprins o lumânare şi aţi adus o floare, tuturor celor care aţi vărsat o lacrimă şi celor care v-aţi îndreptat cu gândul către familia noastră, vă trimit recunoştinţă. Ne-aţi însoţit, pe surorile mele şi pe mine, în acestă călătorie a durerii. Şi ne-aţi ajutat să fim mai puternice”, a scris Principesa Margareta pe Facebook.

Aceasta a apreciat faptul că sub semnul Coroanei, au stat împreună România şi Republica Moldova, dar și Biserica Ortodoxă şi cea Catolică.

„Cu toţii am fost, în aceste zile, în comuniune, mândri, îndrureraţi şi înălţaţi spiritual. Cu ani în urmă, tatăl meu spunea că cea mai frumoasă coroană regală este încrederea şi dragostea românilor. Regina Ana a fost un exemplu de devotament faţă de Rege şi Naţiune. Iubirea, respectul şi admiraţia cu care românii au condus-o pe ultimul drum ne dau sporită speranţă pentru viitor”, a mai spus principesa moştenitoare.

Regina Ana a fost înmormântată în 13 august la Curtea de Argeş. Ea a murit în 1 august, la vârsta de 92 de ani.

Citește și:

SONDAJ: Ce părere ai despre REINSTAURAREA MONARHIEI în România?

 

  1. Sa se duca toata suita dracului noua nu ne trebuie rege.

    Raspunde
  2. Sa se duca dracului tot neamul de rege noi sintem republica

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.