Michael Schumacher a IEȘIT DIN COMĂ și a fost EXTERNAT

Michael Schumacher a IEȘIT DIN COMĂ și a fost EXTERNAT

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ieşit din comă şi a fost mutat din spitalul din Grenoble într-o clinică de reabilitare, a anunţat, luni, purtătorul său de cuvânt Sabine Kehm, scrie ziarul german Bild.

„Michael a părăsit spitalul din Grenoble pentru a-şi continua lunga fază de recuperare. Nu mai este în comă. Familia vrea să mulţumească explicit doctorilor săi, asistentelor şi terapeuţilor, precum şi celor care l-au transportat de la locul accidentului. Au făcut o treabă excelentă în aceste luni”, a spus Kehm.

Purtătorul de cuvânt al pilotului a declarat că sportivul poate auzi voci şi răspunde la atingeri.

Kehm nu a dorit să ofere detalii despre locul în care a fost mutat Michael Schumacher. Totodată, ea nu a furnizat detalii cu privire la starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o pârtie de schi din Franţa, după ce s-a lovit cu capul de o stâncă. Fostul pilot de Formula 1 a fost operat de mai multe ori la cap şi se află de la sfârşitul lunii ianuarie în faza de revenire progresivă din comă.

Foto: digitaltrends.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.