Micii judoka s-au remarcat pe tatami, în Ungaria

Micii judoka s-au remarcat pe tatami, în Ungaria

Localitatea Orasháza a găzduit, la finalul săptămânii trecute, „IV OROS-HONVED KUPA” de judo, pentru categoriile de vârstă copii. Sportivii de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Arad, antrenaţi de sensei Dorin Drimbe, au încheiat competiţia cu o impresionantă colecţie de medalii: trei de aur, trei de argint şi două de bronz.

Au devenit campioni ai competiţiei: Kuba Amalia la 40 kg., U-11, Mercea Cristiana la 36 kg., U-12, şi Calmar Gabriel, la -81 kg., U-14.

Au câştigat titlul de vicecampioani internaţionali şi au primit medalia de argint la U-12, 29 kg,Hegyi Timeea, U-13.,54 kg Vidam Kevin şi la U-14, -63 kg Ciopraga Andreea, iar Botezatu Luca, la -54kg., U-13 şi Andraş Alexandru, la -66 kg., U-13 au obţinut medaliile de bronz. În urma rezultatelor obţinute CSM Arad reuşeşte să obţină un trofeu de locul 5 în clasamentul cluburilor participante.

Va urma în perioada 28-29 octombrie Competiţia Internaţională de Copii şi Euroliga U 16 la Osijek, în Croaţia, unde vom fi prezenti şi noi şi aşa cum s-a întâmplat la întrecerile internaţionale la care am luat parte, este de aşteptat ca sportivii arădeni să fie între protagonisti şi să aducă, la rândul lor, puncte importante pentru Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.