Senatorul Mihai Fifor dezvaluie o nouă afacere imobiliară marca Falcă

Senatorul Mihai Fifor dezvaluie o nouă afacere imobiliară marca Falcă

Senatorul Mihai Fifor consideră că Gheorghe Falcă, primarul Aradului, profită de ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal din această legislatură şi de lipsa de vigilenţă publică cauzata de campania electorală, pentru a trece la vot o nouă afacere imobiliară marca Falcă.

„Exact la final de mandat Falcă îşi adună maşina de vot pentru a aproba un nou Plan Urbanistic Zonal (PUZ) ce vizează un Complex rezidenţial şi de servicii, amplasat pe terenul fostei fabrici CPL. Aţi fi surprinşi dacă v-am spune că acest PUZ a fost întocmit tocmai de firma Pro Arhitectura. Iar coincidenţe? Deloc! Tot ce atinge acest personaj în materie de afaceri imobiliare o face cu un anume scop, de obicei demolând repere cu valoare prca Falcaatrimonială ale Aradului, pentru a face loc unor dezvoltatori cu punga plină. Din păcate oamenii au uneori memorie scurtă şi par a fi uitat scandalul Kaufland, complex comercial ridicat pe locul legendarului stadion CFR, subiect despre care a curs multă cerneală la vremea respectivă. Şi atunci ca şi acum a făcut-o tot din <<dragoste pentru Arad şi cetăţeni>> de la înălţimea penthouse-ului său, construit, nu-i aşa, din salariul de primar. Inutil să vă spunem că PSD Arad nu poate fi de acord cu acest PUZ, din respect faţă de locuitorii acestui oraş. Cetăţenii urbei nu sunt naivi cum crede Falcă iar Aradul nu merită o bandă de afacerişti încă flămânzi de câştiguri în diagonală. Aceeaşi arădeni care pe data de 5 iunie îl vor sancţiona folosind cea mai puternică armă a democraţiei, votul!, a afirmat senatorul Mihai Fifor.

 

Comandat de PSD Arad, CUI: 21160002

  1. „Banda de afaceriști”! Auzi cat puteți fi de penibili. Terenul e al respectivilor „afaceristi” care pot face cu el ce doresc. Inclusiv un puz. E dreptul lor legal daca îndeplinesc condițiile prevăzute de lege. Care e alternativa? Sa rămână un teren gol; plin de bălării? Domnule venetic Fifor! Abureala asta populista gen RTV si Antena 3 poate tine la mata acasa la Craiova dar aici oamenii nu pun botul chiar la toate mizeriile.

    Raspunde
  2. Dar domnul senator de unde stie ce a fost pe acel teren? El i-a abandonat pe alegatorii lui din Craiova cu mult timp dupa ce fosta fabrica a fost demolata. Nu are pic de rusine sa vorbeasca despre o istorie pe care nici macar nu o cunoaste? Mai am o intrebare. Cat va sta la arad dl. senator inainte de a pleca spre o alta destinatie?

    Raspunde
  3. D-le Fifor daca chiar dorea-ti sa-l schibati pe Falca de ce nu votati voi cei de la PSD cu Ionel Ciupe???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.