Mihai Fifor: „Ministrul Transporturilor m-a asigurat că lucrurile se mişcă dinamic în cazul ambelor pasaje de pe centura Aradului”

Mihai Fifor: „Ministrul Transporturilor m-a asigurat că lucrurile se mişcă dinamic în cazul ambelor pasaje de pe centura Aradului”

Senatorul PSD de Arad, Mihai Fifor a avut o întrevedere cu Dan Costescu, Ministrul Transporturilor în Guvernul Cioloş, în cadrul şedintei Comisiei pentru Transporturi şi Energie din Senatul României. În centrul discuţiei s-a aflat situaţia celor două pasaje de supratraversare a căii ferate de pe centura Aradului.

„În luna decembrie 2015 în momentul în care l-am abordat pe ministrul Costescu cu privire la reluarea lucrărilor la cele două pasaje, acesta m-a asigurat că se depun eforturi pentru urgentarea procedurilor de achiziţii publice prin SEAP, lucru ce va conduce imediat după aceea la continuarea lucrărilor și evident finalizarea lor. Astăzi, am profitat de prezenţa sa în cadrul şedinţei Comisiei pentru Transporturi și Energie din Senatul României pentru a relua dialogul. Răspunsul a fost ferm: ambele pasaje sunt licitate şi se doreste contractarea cât mai rapidă a lucrărilor. În ceea ce priveşte darea lor în folosinţă, situaţia stă în felul următor: la pasajul în stadiul de realizare de 70%, termenul de finalizare este sfarşitul acestui an, cel de-al doilea urmând a fi terminat la începutul anului viitor. PSD consideră că pe lângă importanţa evidentă pentru cetăţenii Aradului, finalizarea celor două pasaje constituie un obiectiv de interes naţional şi vine în sprijinul tuturor celor care tranzitează Aradul prin vama Nădlac: cetăţeni români, turişti străini sau transportatori”, a conchis senatorul Mihai Fifor

  1. Din 2012,dupa ce pontaxul tau-azi,Dragnea-s-a cocotat in varf,mintiti de ingheata planeta,Fiforele! Pana acum nu era vorba de interesul national-ciumpalac de-al izmanarului penal Oprea??? Chiar ne credeti,pe toti,prosti? Rusinica,rusinica!

    Raspunde
  2. acum ca psd-ul sta acasa ,unde au fost trimisi de” strada”stiam si noi ca se va incepe constructia pasajelor ,asta si fara interventia acestui individ care nu a reusit sa convinga guvernul din care facea parte. Acum incearca sa pacaleasca electoratul crezand ca aici e jud.lui dragnea…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.