Mihai Fifor: „PSD Arad nu s-a ascuns după societatea civilă”

Mihai Fifor: „PSD Arad nu s-a ascuns după societatea civilă”

Senatorul social-democrat Mihai Fifor nu este de acord cu cele afirmate de Newsar.ro în ceea ce priveşte abordarea de către PSD Arad a alegerilor locale fără un candidat propriu la funcţia de primar.

„Constat că nu s-a înţeles nimic şi aveam ceva pretenţii de la jurnaliştii care încearcă totuşi să păstreze obiectivitatea necesară în cântărirea fenomenului politic local. PSD Arad nu s-a ascuns după societatea civilă, domnilor! În schimb a înţeles esenţa şi lecţia administrată clasei politice de societatea românească după tragicul incident de la Colectiv. PSD este de fapt singura forţă politică care nu a mimat o reformă internă ci a generat una de substanţă chiar în interiorul structurilor sale şi a factorilor de reprezentare. Oamenii, mesajul, abordarea, parteneriatele publice şi iată, susţinerea sinceră, dincolo de calcule politicianiste meschine a candidaturii lui Sebastian Bulumac demonstrează acest fapt”, a arătat senatorul Mihai Fifor, într-un comunicat de presă.

„Mai mult decăt atât, ţin să infirm faptul că în interiorul PSD Arad ar exista tensiuni de orice natură, suntem mai uniţi ca niciodată şi lucrăm mai determinaţi ca oricând. Vorbim la Arad, la nivel de municipiu, despre o echipă tânără, oameni care mulţi dintre ei nu au mai făcut politică până acum, animaţi de idealuri altruiste şi care generează organic legătura ombilicală cu societatea civilă din urbe. Astfel trebuie să funcţioneze esenţa democraţiei, printr-un dialog deschis şi onest pe marile teme de rezonanţă ale Aradului şi am convingerea că Sebastian Bulumac poate fi elementul catalizator al acestui tip de comunicare, prin separarea politicului de administrativ. Cu un singur lucru pot fi de acord din speculaţiile de presă, Sebastian este şi va rămâne un reprezentant al societăţii civile, unul care îi va reprezenta cu cinste pe arădeni”, a mai afirmat senatorul Mihai Fifor.

Citeşte şi:

PSD Arad, UN EŞEC RĂSUNĂTOR! Cel mai puternic partid de opoziţie din Arad s-a ascuns după societatea civilă

  1. observ ca dl. Sebastian Bulumac incepe sa devina victima colaterala…

    Raspunde
  2. Perioada anonimilor, Fifor si necunoscutul Bulumac asta s-au trezit ca se lupta intre ei pentru voturi. Ce a ajuns Aradul astta.

    Raspunde
  3. Culmea e ca tocmai orgoliile din PSD au dus la situatia asta….refuzul de a promova drept candidat pe cel mai indreptatit ( Lupas, vesnicul pozant real al lui Falca din CLM) din motiv de paranoia conducerii PSD de a pierde filiala in favoarea lui Lupas, a dus la paradoxul defilarii la alegeri cu omul de paie al Adelei Cristea, ambii adversari declarati ai PSD pana mai ieri.

    Raspunde
  4. Fifor cine esti tu???? Dute in Oltenia la tine si invata lumea cu cine sa voteze.Cine se crede si Bulumac al tau cu PSD-ul in spate nu poate fi un om de dreapta.Fratilor votati aradeni !!!! Am mai votat pe unul venit in Arad si platiti taxe si impozite cele mai mari din tara!!!

    Raspunde
  5. a dosit partidul ; te dosisi fa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.