Mihăiţă Calimente: „Credeţi că organizaţia PDL Arad este autocefală?” Răspuns: „Nu, este autoceFALCĂ!”

Mihăiţă Calimente: „Credeţi că organizaţia PDL Arad este autocefală?” Răspuns: „Nu, este autoceFALCĂ!”

Liderii PNL Arad Ioan Cristina şi Mihăiţă Calimente au reluat astăzi, într-o conferinţă de presă, tema funcţiilor de viceprimar al Aradului şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, despre care spun că li se cuvin ca urmare a viitoarei fuziuni cu PDL. „Cred că, până la urmă, vom găsi înţelegere şi la preşedintele PDL Arad”, şi-a exprimat opinia deputatul Calimente, completat de senatorul Cristina, care a spus că „este firesc ca respectivele funcţii să ne revină nouă”.

Cei doi au declarat că nu există absolut nici o justificare pentru ca posturile respective să nu revină Partidului Naţional Liberal. Jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă au replicat însă, spunând că „nu vrea Falcă”, afirmaţie la care Ioan Cristina a răspuns: „Acesta nu este un argument”. Senatorul a fost completat de Mihăiţă Calimente, care a întrebat ironic: „Credeţi că organizaţia PDL Arad este autocefală?”. Răspunsul a venit tot din sală, la fel de ironic: „Nu, este autoceFALCĂ!”.

  1. Sa terminat cu tine mai Falimente , mai o tara si iti sparge Falcao fatau ( politic vorbind ) de fapt nici liberalii nu te prea inghit , asa ca lasa vrajeala.

    Raspunde
  2. Acesti 2 comedianti cristina si calimente parca sunt STAN SI BRAN.

    Raspunde
  3. subscriu,ARADUL nu a avut,si sper sa nu aiba vreodata,asemenea parlamentari caraghiosi,penibili,incompetenti! dar sa nu uitam,parte din aradenii nostri i-au votat asa ca…cine seamana s-aduna….la mai mare!

    Raspunde
  4. ….este inceputul sfarsitului pentru Falimente!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.