Mihăiță Calimente, despre viitorul primar al comunei Covăsînț: „Trebuie să fie localnic”

Mihăiță Calimente, despre viitorul primar al comunei Covăsînț: „Trebuie să fie localnic”

Mihăiță Calimente, președintele organizației județene a ALDE Arad, și Florin Galiș, președintele Organizației Municipale, s-au arătat încrezători, într-o conferință de presă, în șansele pe care reprezentanții partidului le au la alegerile parțiale pentru funcția de primar care vor avea loc în 11 iunie la Almaș și Covăsînț.

Calimente a remarcat și o situație mai puțin obișnuită, la Covăsînț, acolo unde – susține acesta – doi dintre contracandidații lui Valentin Cristian Stoica, candidatul ALDE, nici măcar nu locuiesc în localitate.

„Locuiesc în comune apropiate”, a declarat Calimente, spunând că este „un caz unic” și susținând că viitorul primar „trebuie să fie localnic”.

  1. si calimente este unic ,speram sa nu mai fie altul ca el in politica.

    Raspunde
  2. Domnul Calimente are mare dreptate,primarul pentru Covasant trebuie sa fie localnic,bun gospodar,daca are copii sa urmeze cursurile in localitate si sa domicilieze propriu zis in Covasant,nu doar pe acte,pentru altfel este egal cu ceilalti 2 reprezentanti.Dar din cate stiu eu ,smecherasul Vali nu are acest profil,asa incat domle Calimacheta sau Calimache ,esti acelas inbarligator cum te stie Aradul.

    Raspunde
  3. calimache este smecherasul si mare inbirligator .

    Raspunde
  4. Dai mana cu satan?///////

    Raspunde
  5. Cu Onet în competiția electorală Stoica are mici șanse,iar susținut de Calimente , Purcaru și gașca lor de politruci șansele sunt nule.

    Raspunde
  6. se ingalbenesc si buzele din poza ,de cand va tot strangeti de mana,

    Raspunde
  7. Vali,las-o balta!

    Raspunde
  8. Vali ! mai mare nevoie are Calimente de tine decat tu de el.

    Raspunde
  9. VERMOREL,L-AI IMBROBODIT PE SARMANUL STOICA ! VALI TU STII CINE ESTE CALIMENTE? STII CE AFACERI A FACUT EL? STII DE UNDE I SE TRAGE NUMELE DE VERMOREL? MAI INFORMEAZA TE ,,

    Raspunde
  10. Iti spun ceva mai Vali Stoica , si o spun cu regret ! ai pierdut alegerile in momentul in care ai aparut alaturi de Calimenta , pacat de sansa irosita prin asocierea cu acest ins !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.