Mihăiţă Calimente: „Se impune să alegem un birou naţional condus de un singur preşedinte”

Mihăiţă Calimente: „Se impune să alegem un birou naţional condus de un singur preşedinte”

Delegaţia Permanentă a ALDE Arad, întrunită la sfârşitul săptămânii trecute, a votat în unanimitate organizarea congresului la nivel naţional pentru a se alege conducerea centrală a partidului, conform statutului.

„Delegaţia Permanentă a ALDE Arada solicitat, printr-un vot practic unanim din partea delegaţilor prezenţi, organizarea cât mai rapidă a congresului la nivel naţional în vederea alegerii conducerii centrale. Ne dorim organizarea Congresului Naţional cel mai târziu în luna mai a acestui an, pentru ca cei aleşi în conducere să pregătească partidul din punct de vedere organizatoric pentru următoarele alegeri şi să vegheze la implementarea programului de guvernare pentru a fi aplicate măsurile liberale. Pentru o mai bună organizare este mult mai eficient şi se impune să alegem un birou naţional condus de un singur preşedinte”, a declarat Mihăiță Calimente, preşedintele filialei judeţene a ALDE.

La delegaţia permanentă a ALDE Arad au fost prezenţi 78 de delegați dintr-un total de 97.

  1. Se impune sa dispareti de la masa aia si din partid impostorilor. Oameni de nimica cocotati pe munca altora,jeguri fara caracter, nonvalori cu rezultate catastrofale.

    Raspunde
  2. Văleu,Calimache,incepe expulzarea ta si a celor pe care i ai legat cu cordonul ombilical rămas de la naștere ! Dacă se fac alegeri in partid PE BUNE,NU PE FURATE cum ai operat până acum,vei zbura ca o farfurie zburătoare (mai precis nici vântul nu te va mai vedea).

    Raspunde
  3. Sper că în acea farfurie zbutătoare să fie locuri pentru toți cei din poză !

    Raspunde
  4. nu-l scăpați pe spân,atențșie că-i perfid,dar pe Tibișor mai lasați l,că nu-i copt,poate se smintește și o ia pe căi normale.

    Raspunde
  5. Da ce ai dragă,Florin,cu Tibi?

    Raspunde
  6. Ești cam rea Mihaela,el e tînăr,mai are nevoie să învețe,să aibă parte de dragoste în viața asta crudă! Calimache și Purcarete sunt fosile expirate,au făcut praf în urma lor destul.Pe Galiș îl știți de la falimentarea singurei fabrici de seringi din țară,să nu mă repet ,ca era chiar în Arad,deci cam asta ar face în continuare pentru noi arădenii.În rest nu am ce comenta.

    Raspunde
  7. La gunoiul politic cu toti cei din imagine,,dragi aradeni,acesti (nici nu stiu cum sa i denumesc)talhari de partide,nu au facut absolut nimic bun pentru orasul pe care-l reprezinta.MARS,

    Raspunde
  8. Hai ma ca exagerati,pe Calimente l am vazut dormind vre-o 4 mandate in parlament,pentru Arad,mai,ce alceva mai vreti?

    Raspunde
  9. calimache pleaca la naiba de acolo .esti un nimeni’

    Raspunde
  10. Lasati-l ,ca pleaca singur cu traista-n băț,știți bancul acela în care i se spune bietului pacient ca trebuie să-i taie organul și disperat se duce la vraci ,acesta liniștind-ul ii spune să stea liniștit că ii dă o cremă.Bietul pacient se mai asigură încă o dată dacă a înțeles bine,adică că ii va trece,iar vraciul ii spune stai liniștit,se va usca și o să cadă singur.Așa și cu Calimache !

    Raspunde
  11. Răspânditi toate aceste informații la cunoștințele voastre,care la rândul lor să spună mai departe,să afle lumea (arădenii) ca pe viitor să fie atenți pe cine pun ștampila,că jegurile astea apar doar înainte de alegeri,în rest se retrag,unii chiar pe pozitii bine plătite.ARĂDENI,FIȚI MAI ATENȚI !

    Raspunde
  12. VERMOREL(cALIMENTE SI gALIS) NU ATI DISPARUT? MAINE ,POIMAINE VINE TUNAMI SI VA DUCE DREACULUI.

    Raspunde
  13. bai,seringarule,ce mai astepti? dispari ca magarul in ceata pana iti este inca bine.

    Raspunde
  14. Ce nostimi sunt,cuplul conjugal-VERMOREL SI SERINGARU,ha,ha,ha,cuplul ideal de distrugere.Nu inteleg cine va tine acolo,probabil chiar nu stiu bieti de ei cate parale faceti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.