Ministrul Transporturilor, REVOLTAT după vizita pe autostrada Lugoj – Deva: „Am fost DEZINFORMAT TOTAL“

Ministrul Transporturilor, REVOLTAT după vizita pe autostrada Lugoj – Deva: „Am fost DEZINFORMAT TOTAL“

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc se declară nemulțumit după ce a vizitat, vineri, lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, el fiind dezinformat de către șefii de proiect.

„Am efectuat o vizită de inspecţie, am vrut să mă asigur care este stadiul lucrărilor pe acest tronson de autostradă. Premierul mi-a cerut să deblochez situaţia în ceea ce priveşte lotul 2. Am convocat la sediul ministerului toţi factorii implicaţi în acest proiect şi am cerut să mi se explice care sunt problemele. Mi-au spus că nu sunt absolut niciun fel de probleme, doar cele birocratice, şi că recepţia se putea face. Din păcate, am constatat că aceşti membri care au participat la proiect m-au dezinformat total. Acesta este motivul pentru care am venit astăzi (n.r. vineri) la faţa locului să văd care este situaţia actuală. Bineînţeles că vor suporta consecinţele”, a declarat ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc nu cunoște încă data exactă la care tronsonul de 15 kilometri va fi deschis circulației.

Sursa: Realitatea.net

Foto: Arhivă

  1. Daca ar stii TOT ADEVARUL, ce se intampla cu ADEVARAT pe soselile Romaniei, ORI si-ar da demisia, Ori ar pue la punct TOTUL si sa faca dosare penale, DAR CU BATAIE SCURTA, in termeni de 6 luni si cu confiscarea TOTALA a averilor si apoi cu arestari.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.