MINUNEA pe care o aștepta toată România: Gabriel Cotabiță S-A TREZIT!

MINUNEA pe care o aștepta toată România: Gabriel Cotabiță S-A TREZIT!

Toată țara a așteptat, zi de zi, cu sufletul la gură, vești despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță, sperând într-o minune. Internat de mai bine de 3 săptămâni la Spitalul Floreasca, după ce a fost găsit inconștient într-o sală de fitness, Cotabiță i-a uimit până și pe medici.

Aela Cotabiță, una dintre fiicele artistului, a postat astăzi un mesaj pe Facebook în care transmite faptul că tatăl ei este pe drumul cel bun. „Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic și ambițios este și reușește să uimească atât echipa medicală cât și pe noi cu progresele pe care le face”, a scris Aela.

Minunea pe care o aștepta o țară întreagă s-a produs. După săptămâni de stat la pat, inert, Gabriel Cotabiță a deschis ochii și, conștient, a spus primele lui cuvinte, readucând speranța în inima familiei sale.

Gabriel Cotabiță este conștient, dar momentele de cooperare alternează cu perioade de confuzie, anunță medicii de la spitalul Floreasca.

Conform unor apropiați ai familiei, Gabriel Cotabiță a început să dea primele semne că este conștient și că previziunile cu privire la recuperarea lui au fost prea pesimiste.

Familia artistului speră că, în curând, vor putea renunța la aparatele la care e conectat și că, încet-încet, vor începe recuperarea.

 

  1. Exact.asta e minunea pe care o așteaptă toată romania….România tara prostilor

    Raspunde
  2. Cum ramine cu cei care ziceau ca le spunea sa-l lase ca vrea sa plece

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.