Mircea Purcaru: „Cum ar putea Ioan Cristina, cât o fi el de senator, să-l acuze pe Falcă de încălcarea legii?”

Mircea Purcaru: „Cum ar putea Ioan Cristina, cât o fi el de senator, să-l acuze pe Falcă de încălcarea legii?”

Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, cataloghează într-un comunicat de presă interpelarea pe care senatorul Ioan Cristina a a adresat-o ministrului Culturii, pe tema situaţiei de la Filarmonica din Arad, drept una „inutilă şi ipocrită”.

„Ca să arate că ar avea şi el un cuvânt de spus în aşa zisul nou PNL, în calitate de copreşedinte, Ioan Cristina se preface că ar avea pusee de independenţă faţă de Falcă şi PDL, principalii vinovaţi de ceea ce se întâmplă la Filarmonică. De fapt, interpelarea sa este total inutilă, iar el ştie asta. Mai întâi, că este adresată unei doamne ministru, Csilla Hegedus, căreia nici nu i s-a uscat cerneala pe numire că deja şi pleacă, UDMR ieşind de la guvernare peste câteva zile. Aşadar, nu îi va mai răspunde «în scris», cum i-a solicitat, interpelarea devenind o scrisoare pierdută, ceea ce denotă o mare doză de ipocrizie din partea «noului PDL», cum ar trebui să fie, de fapt denumirea struţo-cămilei. În al doilea rând, chiar dacă doamna cu pricina – pusă de UDMR – ar fi rămas pe post, prima dată l-ar fi sunat pe Bognar Levente, noul coleg pe plan local al lui Cristina, ca să-i dicteze ce să scrie în răspuns. Evident, după ce Bognar ar fi primit undă verde de la noul lui şef, Gheorghe Falcă”, a declarat Mircea Purcaru în comunicatul de presă.

„Dacă într-adevăr ar dori să facă ceva, domnul senator ar trebui să se adreseze instituţiilor abilitate să verifice legalitatea participării lui Alin Văcean, omul de casă al lui Falcă şi al PDL, la concurs (n.r. – pentru ocuparea postului de director). Pentru că, legal, nu ar fi avut voie să participe, lucru pe care Partidul Conservator Arad l-a sesizat în repetate rânduri. Fără vreun rezultat, însă, pentru că la Arad PDL taie şi spânzură. Cum ar putea, însă, Ioan Cristina, cât o fi el de senator, să-l acuze pe Falcă de încălcarea legii? Din păcate, PNL nu mai există, iar «prestaţia» lui Neluţu Cristina arată încă o dată că oricine se înscrie în PDL, indiferent de motive, are soarta mărului sănătos aruncat într-un coş cu mere putrede. Este trist să vezi cum caracatiţa portocalie, cu nume şi culori schimbate, a acaparat inclusiv puţinul liberalism autentic existant la Arad”, a mai arătat Mircea Purcaru în comunicatul de presă.

  1. ba uite ca poate si ce spune Purcar e fals pt. ca ministrul aproba schema de personal de la filarmonica. adica ceea ce vor si sindicalistii: completarea orchestrei

    Raspunde
  2. Bravo dmnule Purcaru, ai dreptate 100% , imitatia asta de senator incearca disperat sa mai influenteze ceva in folosul lui si al lui Parpalete in partidul struto -camila PNL( saracii Bratieni) da stai dumneata linistit ca se ocupa Falca de el.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.