Mircea Purcaru, despre Gheorghe Falcă: „Eu cred că încearcă degeaba să-i mai mintă pe arădeni”

Mircea Purcaru, despre Gheorghe Falcă: „Eu cred că încearcă degeaba să-i mai mintă pe arădeni”

Consilierul judeţean Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, îl atacă din nou pe primarul Gheorghe Falcă, de această dată pe tema referendumului pentru canalul Mureşel.

„Disperat că i se duce popularitatea de râpă, primarul Gheorghe Falcă a găsit un nou motiv să arunce praf în ochii arădenilor: cică, vrea să organizeze referendum, să spună arădenii dacă sunt sau nu sunt de acord cu modernizarea şi curăţarea canalului Mureşel. Este ca şi când i-ar întreba dacă vor ca taxele şi impozitele sau preţul gigacaloriei să scadă la Arad, sau dacă vor să le crească salariile şi pensile. Dacă nu ştie, îi spun eu: da, arădenii sunt de acord, ba chiar insistă ca acel canal să nu-i mai terorizeze cu mirosurile pestilenţiale, să nu mai fie un focar de infecţie”, a declarat Mircea Purcaru.

„Falcă spune că, dacă arădenii vor răspunde «da» la referendum, îi va da temă de casă deputatului Flavius Măduţa, să ceară sprijin de la Guvern. Îl asigur că nu e nevoie să ceară el cuiva să facă demersuri pentru rezolvarea acestei probleme, pentru că acestea au fost deja demarate, fără ca el să aibă vreo contribuţie. Dacă, într-adevăr, vrea să facă şi el ceva, să se ocupe de firmele de casă apropiate lui care otrăvesc şi colmatează porţiunea întubată a Mureşelului. Se ştie că Falcă doreşte ca tot canalul să fie întubat, pentru ca operaţiunile de deversare a deşeurilor toxice şi a gunoaielor să nu mai poată fi depistate. Personal, în cele două luni cât am fost director detaşat la ANIF Arad, am analizat cu maximă atenţie şi responsabilitate această problemă. Nu o voi abandona, ci, dimpotrivă, voi face demersuri în continuare, pentru găsirea celei mai bune soluţii privind canalul Mureşel. Aşa cum am mai precizat, soluţia găsită de Falcă – ascunderea gunoiului sub preş – nu este doar foarte proastă, ci şi ilegală. Pentru Falcă, însă, nu contează, tot ce doreşte este să păcălească electoratul – prin perdele de fum, cum este şi aceasta – ca în 2016 să-l trimită în Parlament, pentru a ajunge ministru. Eu cred că încearcă degeaba să-i mai mintă pe arădeni, pentru că aceştia s-au lămurit demult cât îi pasă lui Falcă de ei. Dacă ar fi vrut cu adevărat să asculte vocea arădenilor, în cei zece ani de când este primar ar fi putut convoca referendum pe tema canalului Mureşel, dar nu pentru a-şi impune soluţia favorabilă intereselor sale, ci pentru a găsi, împreună cu cetăţenii, varianta optimă pentru ei”, a precizat Mircea Purcaru.

  1. Imbecil neantarcat,am mai comentat,ma doare-n patagonia de popularitatea lui Falca si de razboiul vostru! Stiu ca esti o nulitate absoluta,un politru lungau in latrina 3,a puscariasului voiculesku si minti crezand ca toti suntem prosti! Nu-ti mai repet ca investitiile in judetul Arad au fost taiate in 2012-2014-vezi date oficiale,sau nu sti citi!,dar te intreb,care este bugetul pt.2015? ps. Nu fi mitoman,se poate consulta bugetul tuturor judetelor,aviz!!!

    Raspunde
  2. Imbecil neantarcat,am mai comentat,ma doare-n patagonia de popularitatea lui Falca si de razboiul vostru! Stiu ca esti o nulitate absoluta,un politru lungau in latrina 3,a puscariasului voiculesku si minti crezand ca toti suntem prosti! Nu-ti mai repet ca investitiile in judetul Arad au fost taiate in 2012-2014-vezi date oficiale,sau nu sti citi!,dar te intreb,care este bugetul pt.2015? ps. Nu fi mitoman,se poate consulta bugetul tuturor judetelor,aviz!!!

    Raspunde
    • Ești unul din lingăi lui Falca plătit cu bani buni sa împrăștii cu noroi pe toți cei care sunt împotriva lui. Știu cine ești si o voi spune la un moment dat,deși un gunoi ,mercenar plătit nu merita atenție.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.