Mircea Purcaru: „Falcă, în aroganţa şi impertinenţa lui, el, marele negociator, a «pierdut» Cetatea Aradului”

Mircea Purcaru: „Falcă, în aroganţa şi impertinenţa lui, el, marele negociator, a «pierdut» Cetatea Aradului”

Consilierul judeţean Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, îl acuză pe Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, că sfidează Constituţia României. Mircea Purcarul a exemplificat cu o afirmaţie a lui Gheorghe Falcă, potrivit căreia arădenilor li s-a sugerat „să nu mai aibă încredere în Ministerul Apărării Naţionale şi în Guvernul României”.

„Poate domnul Falcă nu are cunoştinţă de Constitutia României, art. 30, alin.7! E foarte grav ce spune domnul primar Falcă despre o instituţie fundamentală a ţării, care este Ministerul Apărării Naţionale. Şi grav pentru arădeni este şi faptul că Falcă, în aroganţa şi impertinenţa lui, el, marele negociator, a «pierdut» Cetatea Aradului pentru Arad, pentru că nu este nici pe departe un om responsabil şi capabil să îşi respecte partenerul. Nu jignind Armata şi Guvernul României Aradul va primi Cetatea în circuitul civil, ci având o poziţie corectă aşa cum au avut-o primarii din Alba Iulia şi Timişoara, care au primit ceea ce au cerut de la M.Ap.N., dar nu cu aroganţă, ci cu respect!”, a declarat Mircea Purcaru.

Acesta s-a referit şi la faptul că administraţia Falcă a propus chiar şi un referendum în cadrul căruia arădenii să se pronunţe pentru trecerea Cetăţii în circuitul civil. „Cât despre referendum e ca şi cum ai întreba pe un călător însetat dacă vrea să bea apă”, a spus Mircea Purcaru.

În final, acesta a subliniat: „Un lucru e cert: Arădenii vor cetatea pentru Arad şi o vor avea după 2016, când Falcă nu va mai fi primar, iar daca acesta vrea referendum, să-l facă pe banii lui, nu pe banii arădenilor”.

  1. Mai lasa-ne mai papagal use-lit cu parerile tale,mai bine arata-ne ceva concret facut cu manuta ta pt.Arad

    Raspunde
  2. falca cu aroganta lui si cu isteriile la adresa tuturor instituțiilor din țara asta care nu sunt conduse de tovarași de-ai lui nu va mai rezolva nimic pt.arad.cel mult va mai elabora niste studii de fezabilitate pe bani mulți.

    Raspunde
  3. Sa spuna acest Gica contra ce a facut el pentru Arad ca tot prin CJ Arad e de cateva mandate si realizari concrete zero rog mass media sa nu-l mai bage in seama

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.