Mircea Purcaru: „Falcă vinde pielea ursului din pădure”

Mircea Purcaru: „Falcă vinde pielea ursului din pădure”

Copreşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, spune că primarul Gheorghe Falcă a împărţit banii din bugetul municipiului pe 2016 în interes strict electoral, mai ales aşa zisele acţiuni culturale având ca scop dirijarea banilor publici spre buzunarele clientelei şi activiştilor PDL-ului revopsit în PNL.

„Banii arădenilor se vor duce pe tot felul de sindrofii jenante, dar aducătoare de mulţi bani clientelei şi activiştilor PDL, revopsiţi în liberali. Cireaşa pe tort o reprezintă, însă, nişte minciuni atât de gogonate încât crapă asfaltul de ruşine. Înainte de alegerile la care vrea să mai primească un mandat de la circa un sfert dintre cei care se vor prezenta la vot, primarul portocaliu le promite asociaţiilor de proprietari de la blocuri că va plăti în locul celor fără posibilităţi materiale partea care le revine la anveloparea blocurilor. După ce că plătesc cu vârf şi îndesat căldura şi apa caldă la preţuri printre cele mai mari din ţară, exclusiv din cauza lui Falcă, principalul vinovat de situaţia CET-urilor, arădenii mai sunt şi minţiţi că, dacă îl votează din nou, vor primi bani pentru izolarea termică”, spune liderul ALDE.

„Falcă promite că vor fi anvelopate încă 300 de blocuri, dar teamă îmi este că aceasta se va petrece la Paştele cailor, pentru că banii sunt doar pentru documentaţia tehnică şi vor intra în buzunarele cui trebuie, dar de realizat lucrările, o să mai vedem, cum a văzut orbul Brăila. Deja suntem obişnuiţi cu sifonarea banilor publici prin studii de fezabilitate şi proiecte care nu s-au mai realizat niciodată. Falcă spune că oamenii lui din primărie vor discuta cu toate asociaţiile de proprietari- locatari, pentru ca marea anvelopare să fie făcută cât mai urgent. De fapt, este limpede că acele asociaţii vor fi sensibilizatesă voteze Falcă şi PDL, dacă vor să le fie reabilitate blocurile. Eu cred, însă, că arădenii s-au lămurit demult că de 10 ani Falcă îi minte şi îşi bate joc de ei, pentru a-şi păstra fotoliul de dictator portocaliu. Exact cum face şi acum, vânzând pielea ursului din pădure”, a mai declarat Mircea Purcaru.

  1. D-na Lia Ardelean ! cat il mai lasati pe asta sa miaune la stele ?

    Raspunde
  2. Ce asfalt să mai crape?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.